FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Hagi mai pierde un jucător! Fotbalistul va avea un salariu dublu față de ce avea la Viitorul

Articol de , - Publicat vineri, 26 august 2016 10:17

Ioan Filip l-a rugat pe Hagi să-l lase să plece la Debrecen, în Ungaria, unde ar urma să câștige dublu faţă de cât primește în acest moment la Viitorul.

Cu patru meciuri în acest sezon al Ligii 1 pentru Viitorul, Gică Hagi îl poate pierde pe mijlocașul defensiv Ioan Filip, 27 de ani. Surse din cadrul clubului au dezvăluit pentru Gazetă că înainte ca "Regele" să plece în Anglia, la meciul dintre City și Steaua, a avut o discuție cu Filip despre o ofertă pe care a primit-o de la maghiarii de la Debrecen.

"Ioan a primit o ofertă din Ungaria mai bună decât la Viitorul. Hagi a fost de acord ca el să plece de la echipă, mai ales că e decis să crească jucători cât mai tineri pe care să-i vândă mai apoi la alte echipe de top din Europa.

Cele două echipe au început deja discuțiile pe marginea acestui transfer și sunt șanse foarte mari ca mutarea să se realizeze chiar în acest weekend", spun sursele ziarului.

După disputarea a șapte etape din prima ligă din Ungaria, viitoarea echipă a lui Filip ocupă doar poziția a cincea, cu 11 puncte, cu cinci mai puțin decât liderul Vasas! Dacă mutarea se va perfecta, mijlocașul, campion al României cu Oțelul Galați, va încasa în jur de 6.000 de euro lunar, aproape dublu faţă de cât primea de la Viitorul.

Cotat la 900.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.de, Filip nu va fi primul jucător român care ar îmbrăca tricoul lui Debrecen. În trecut au mai făcut-o Lucian Goian, Sabin Ilie, Marius Șumudică și Tibor Selymes. 

Ce români mai joacă în prima ligă din Ungaria
Fotbalist Post Echipă
Sebastian Achim - fundaș Gyirmot
Raul Palmes - fundaș Honved
Lorant Kovacs - mijlocaș Haladas

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 August 2016, 18:19

...hagi un fost jucator mediocru ...dar unmare antrenor ...aproape ca si RegheBlat ...

504607829704757
Cornel Bradu  •  26 August 2016, 15:02

In aceasta situatie, Hagi nu pierde un jucator, din moment ce el se transfera in baza unei intelegeri intre cluburi. Unul cumpara de la cel ce vinde. Nu ca pe timpuri cand venea potera sa-l incorporeze pe jucatorul X sau Y de la Craiova, Otelul, Argesul, etc. Sunteti deformati profesional domnilor ziaristi, sa nu zic altfel.

sexilian
sexilian  •  26 August 2016, 14:49

Ar trebui ca patronilor care au suferit condamnari sa li se interzica implicarea in sport la orice nivel,poate noul parlament v-a vota o astfel de lege care ar asana mai ales FOTBALUL.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează