FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Haos la Dinamo! Antrenorul negociază personal un transfer, președintele clubului refuză mutarea: "Sub nicio formă nu-l vom aduce!"

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 14:26

Conform unor surse GSP din cadrul clubului Dinamo, Vasile Miriuță pregătește transferul portarului Mihai Mincă (33 de ani), ultima dată la ACS Șirineasa, echipă din Liga a 3-a.

Antrenorul lui Dinamo îl cunoaște foarte bine pe goalkeeper din vremea când cei doi au colaborat la CFR Cluj. De altfel, Mincă a îmbrăcat tricoul ardelenilor până în august 2017, când la cârma lui CFR a venit Dan Petrescu. Atunci, Mincă a fost exclus din lot de Petrescu, fără a-i fi oferită vreo explicație, și a ajuns la Șirineasa liber de contract.

Miriuță vrea să-și blindeze postul de portar, după ce Penedo nu s-a prezentat la reunirea echipei, din cauza unor probleme de sănătate, panamezul fiind și în ultimele 6 luni. Astfel, Dinamo ar rămâne între buturi doar cu Laurențiu Brănescu (23 de ani) și Vlad Muțiu (22 de ani).

"Da, am avut niște discuții cu domnul Miriuță. Aștept să văd ce se va întâmpla. Aș veni la Dinamo, mai ales că sunt jucător liber, nu mai am nici o legătură cu Șirineasa", a declarat Mincă pentru GSP.ro.

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a comentat informația într-o declarație exclusivă: "Sub nicio formă nu-l vom transfera pe Mincă. Avem portari și nu ne interesează să întărim acest post".

59
de meciuri în toate competițiile a strâns Mincă în tricoul feroviarilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (90)
blocatu
blocatu  •  13 Ianuarie 2018, 20:49

radeti voi, dar mihai minchie e un portat bun! mai bun decat ce are dinamo la ora actuala! si nea David ala ar trebui schimbat , el habar n-are de nimic!

maradona5
maradona5  •  13 Ianuarie 2018, 02:52
Postat de sadikul pe 12 Ianuarie 2018, 20:43

***

Ion Palnie e favoritul slujitorilor

1745flo
1745flo  •  12 Ianuarie 2018, 21:06

Exclusiv! Ziaristii gsp au picat iar la proba de bun simt!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează