FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Impresarul lui Enache merge azi la Botoșani pentru a-l aduce pe jucător la Steaua! Salariul pe care îl va avea la campioni

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 18:36

GSP.RO a aflat că, în urmă cu doar câteva minute, agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a plecat spre Botoșani pentru a obține semnătura jucătorului!

"După mai multe runde de negocieri Gigi Becali a ajuns la un acord cu cei de la Astra pentru transferul lui Gabi Enache. Un jucător pe care patronul și l-a dorit foarte mult, la fel și Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a plecat spre Botoșani, iar mâine dimineață va fi la București alături de Enache care se va alătura lotului antrenamt de Laurențiu Reghecampf", spun sursele GSP.RO.

Mai mult, sursele ziarului suțin că Dani Coman și soția patronului Ioan Niculae au avut o discuție în această seară cu reprezentanții Stelei și au bătut palma pentru transfer.

Și fundașul a acceptat salariul propus de campioana României și va primi 20.000 de euro lunar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  19 Februarie 2016, 11:17
Postat de adicn pe 19 Februarie 2016, 09:10

Gicuțule, vezi-ți omule de șacalii tăi, tare teamă mi-i că iar stați vreo 5 ani prin B...un lucru pe care, sincer, nu-l doresc ;)

in b sunt cluburi cu renume, onorabile. mai bine cu uta, rapidul, brasovul, cu u cluj si altii, decat in liga ilfov. cu fc domnesti, fc, ghiajna, fc. volontari( port la colentina ) fc glina, fc otopeni, bercen, fcsb, etc. cand vezi cum forfotesc borfasii, scapatii din puscarie, sau candidatii la mititca, alde metica, ca nu se schimba nimic prin frf, lpf, aceiasi balaceala tulbure, parca regret ce era inainte de trecerea la.... profesinizm. cu vali ceausescu era mai bine in diviizia a, decat azi, cu burlanii, meticii, iorgulenii si becalezii..:))

adicn
adicn  •  19 Februarie 2016, 09:10
Postat de gica_oboreanu pe 18 Februarie 2016, 23:12

merge cu mascatii ?!:) e viitorul alcenat.

Gicuțule, vezi-ți omule de șacalii tăi, tare teamă mi-i că iar stați vreo 5 ani prin B...un lucru pe care, sincer, nu-l doresc ;)

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  18 Februarie 2016, 23:12

merge cu mascatii ?!:) e viitorul alcenat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează