FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Impresarul lui Moruțan a ieșit la atac: "Vă spun eu de ce băiatul nu are cum să joace la Steaua"

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2017 20:23

După Valeriu Iftime, acum și Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, l-a contrat puternic pe Helmuth Duckadam pentru declarațiile acestuia la adresa jucătorului de la FC Botoșani.

"E adevărat ce a zis domnul Duckadam, Moruțan nu are cum să joace la Steaua. Dar motivul pentru care nu o poate face este că la meciul cu CFR a fost urmărit de 7 scouteri printre care 4 au provenit de la echipe de Champions League.

Mai elocvent e ce declară Dan Petrescu și Gică Hagi despre Moruțan, nu domnul Duckadam. Oricum, la Steaua contează un singur nume: Gigi Becali, restul e cancan", a declarat Florin Vultur pentru GSP.ro.

"Moruțan a alergat mult, dar n-a avut reușite spectaculoase. Nu mi-a plăcut jocul de azi, dar e bine că cei de la Botoșani au rezistat cu acest 0-0. Revenind la Moruțan, la ora asta, nu-l văd la Steaua" Helmuth Duckadam, la TV Digi Sport, despre Moruțan

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
genius
genius  •  17 Octombrie 2017, 14:12

Cine este acest Morutan, o fi vreun Ronaldo, Messi si nu stim noi? In primul rand trebuie sa mai creasca, din toate punctele de vedere, altfel va ingrosa randurile celor care s-au nascut vedete si au murit, la figurat, talente!

ortega
ortega  •  17 Octombrie 2017, 09:29

Când îl auzi pe atârnătorul vânzător de mănuși , zici că asiști la nașterea unui brontozaur . Un muget continuu , e inteligibil doar când tace ... De ce-l tot aruncă la înaintare pe prostul ăsta , doar tembelul patron știe ...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  17 Octombrie 2017, 08:52

ieftime teai luat dupa becali umfli pe morutan la greu Ai de grija sa nu plesneasca

Vezi toate comentariile (16)
Comentează