FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Impresarul unui jucător de la Steaua: "Dacă era la Viitorul, Hagi îl făcea să valoreze milioane". Fotbalistul poate pleca la vară

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 17:03

Mirel Rădoi a dezvăluit că atunci când era antrenor la Steaua i-a spus lui Gigi Becali să-l ia de la Viitorul pe Florinel Coman.

"S-ar fi putut ajunge la o înţelegere, mai ales că atunci Hagi şi-l dorea şi îl plăcea foarte mult pe Mihalcea, pe care noi îl aveam în curte", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

Impresarul lui Mihalcea, Sorin Paraschiv, a vorbit astăzi, pentru GSP.RO despre acest subiect:

"Şi Mihalcea poate fi la fel de bun ca şi Coman, chiar dacă ei nu se aseamănă ca şi calităţi. Eu cred că dacă Mihalcea ar fi fost la Viitorul în tot această perioadă, atunci ar fi valorat şi el milioane, aşa cum e cazul de azi al lui Florinel Coman".

Mai mult, Paraschiv ia în calcul o despărţire a lui Mihalcea, 18 ani, de Steaua.

"În vară vom face un calcul să vedem cât a cheltuit Steaua cu el, cât a investit în el şi în funcţie de acest lucru vom decide încotro vom merge", a spus Paraschiv. Mihalcea a venit la Steaua în vara lui 2015 şi de atunci a bifat numai 9 jocuri în roş-albastru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  01 Martie 2017, 19:53

Valceanu,Ontel,Mihalcea,Man,Tudorie,chiar si Tanase. Adrian Petre si Florinel Coman mergeti acolo unde v-i se da incredere jucand sau ramaneti unde sunteti.

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  01 Martie 2017, 19:10
Postat de alexbibirica1 pe 01 Martie 2017, 18:52

pai la Steaua nu te asteapta nimeni,asa e acest club,nu creste pe nimeni...cumpara gata formati ! din pacate pt. noi...iubitori ai fotbalului.

Bai alexica, daca nu s-ar fi cumparat jucatori gata formati si se mergea pe Mihalcea sau Valceanu ai fi sarit 5 metri in sus ca nu se baga bani in transferuri si se aplica politica low-cost...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  01 Martie 2017, 18:52

pai la Steaua nu te asteapta nimeni,asa e acest club,nu creste pe nimeni...cumpara gata formati ! din pacate pt. noi...iubitori ai fotbalului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează