FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă două achiziții pentru Juventus București! A luat un portar și un mijlocaș

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 17:21

Juventus București a mai bifat azi încă două achiziții și și-a completat în mare lotul cu care va ataca viitorul sezon de Liga 1. 

Formația din Capitală i-a luat pe goalkeeperul Pedro Mingote (36 de ani) și mijlocașul Andrei Lungu (28 de ani). 

Portarul portughez de află de 9 ani în România, unde a evoluat doar pentru Pandurii, ASA Târgu Mureș și CS U Craiova. 

În schimb, mijlocașul Andrei Lungu revine în România după experiența de la Hapoel Nir Ramat HaSharon, în Israel. A jucat acolo 17 partide și a dat două goluri. 

JUVENTUS BUCUREȘTI

Antrenor: Daniel Oprița (confirmat)
Veniri: Măzărache, A. Manea (împrumutați de la CSU Craiova), Benga (Ermis Aradippou), Bucșa (Hapoel Bnei Lod), C. Petre (Gaz Metan), Țâră (Dunărea Călărași), Mingote (CS U Craiova), A. Lungu (Hapoel Nir Ramat)
Plecări: Chipirliu (Nacional Madeira), Fila, Hurdubei (contracte reziliate)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  27 Iunie 2017, 18:39

Juventus Bucuresti are numele si stema identica cu cea din Italia.N-au aflat aia inca,o sa ia masuri cum a luat Barcelona cu Otelul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close