FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Încă o dovadă că Reghecampf pleacă de la FCSB la finalul sezonului

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 13:48

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor anunță că Laurențiu Reghecampf va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon, iar tehnicianul își caută deja o nouă locuință în Dubai.  

Reghe nu a dorit să anunțe oficial că va pleca la finalul acestui sezon, însă tehnicianul ar fi semnat deja cu Al Wahda și și-a trimis oamenii în Emirate să-i caute o nouă locuință.

La mijlocul lunii martie, Reghecampf a fost plecat din țară, iar mai multe surse au susținut că antrenorul roș-albaștrilor a mers la Doha pentru a-și negocia noul contract.

  • Până atunci, FCSB își joacă ultima șansă de a câștiga titlul, în ultima etapă, în meciul contra celor de la CS U Craiova. Partida va fi în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește în ediția tipărită a Gazetei de astăzi și în Gazeta digitală cât va câștiga Reghecampf la noua echipă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Mai 2017, 20:03

Reghe blat ...esti prost ...

john_milne
john_milne  •  12 Mai 2017, 17:56

Vara anului 2022 - Bucurestiul freamata, ecoul tobelor si forfota multimii se-aude de la kilometrii distanta - Steaua Bucuresti a promovat si se intoarce acasa in Liga 1 dupa 19 ani!

andy_2008
andy_2008  •  12 Mai 2017, 17:22

Vorba lui Sumi sa iei jucatori de 8 milione ,crema ,si sa pierzi campionatul inseamna ca esti Varza.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează