FOTBAL  »  Superliga  »  DEMIS

EXCLUSIV Încă un antrenor a fost dat afară! Un fost tehnician de la ASA Tîrgu Mureș le-a luat fața lui Gâlcă și Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 15:32

Concordia Chiajna a oficializat azi despărțirea de antrenorul Cornel Țălnar. Înțelegerea a fost făcută pe cale amiabilă, informează Digisport.

Fostul antrenor al lui Dinamo a venit la Chiajna în septembrie după ce Marius Baciu a fost dat afară.

Tehnicianul a cîștigat un meci la Chiajna, în 9 meciuri, plus alte 3 egaluri și 5 înfrîngeri, și se afla pe locul 12 în Liga 1, cu 14 puncte.

Deși favoriți să-i ia locul lui Țălnar erau Dorinel Munteanu, campion cu Oțelul, și Costel Gâlcă, campion cu Steaua, azi situația s-a schimbat. Adrian Falub este așteptat la Chiajna pentru negocieri în această seară. Acesta le-a mai antrenat în cariera sa printre altele pe ASA Tîrgu Mureș și U Cluj, informează sursele GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
126996400997794
Amintirea Fotbalului Vrancean  •  25 Noiembrie 2015, 19:46

Astia de la Chiajna chiar nu vor sa scape de retrogradare ,in loc sa si aduca un antrenor cu experienta dar care este scump asta e ,isi aduc un antrenor sa nu zica ca nu au antrenor,pai care e diferenta dintre Talnar si Falub .....

zecs93
zecs93  •  25 Noiembrie 2015, 19:41

chiajna se duce pe apa zambetului, era si timpu ca aceasta clona sa dispara, falub o sa-i bage in B !!!

plischi
plischi  •  25 Noiembrie 2015, 19:39

...o fi venit gratis!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează