FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Încă un stelist pleacă! Argăseală i-a transmis să-și caute echipă, deși mai are 2 ani de contract cu roș-albaștrii

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 13:48

FCSB continue să renunțe la jucători! Ultimul nume pe lista plecărilor este cel al lui Dan Popescu (29 de ani).

Transferat de la ACS Poli Timișoara în vara lui 2016, Dan Popescu n-a jucat prea mult la FCSB și a fost trimis împrumut la Chiajna până la sfârșitul campionatului care tocmai s-a încheiat.

Revenit la FCSB, fundașul stânga n-a fost luat în lot de Nicolae Dică pentru cantonamentele roș-albaștrilor din această perioadă, deși mai are doi ani de contract cu vicecampioana României. Valeriu Argăseală, președintele echipei, i-a transmis că poate să-și caute echipă.

"Argăseală le-a transmis jucătorului și impresarului acestuia Anamaria Prodan să-și caute echipă, că nu mai intră în vederile lui Dică", a declarat o sursă din anturajul Stelei.

FCSB s-a despărțit până acum de 6 jucători: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Boldrin (Kayserispor), Hamroun (definitiv Al Sadd).

250.000 €e cota de transfer a lui Dan Popescu, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
10202925648180625
Eugen Qy  •  27 Iunie 2017, 05:51
Postat de xpslx pe 26 Iunie 2017, 16:00

Poate ai drum la farmacie si te retinem,medicamentele de riguare,ah,si scutecele,ca na,de la o varsta.....

Chiar daca in franceza il regasim sub forma : rigueur, in romaneste este scris : RIGOARE !! deci nitica ATENTIE, nu ti-ar strica, atunci cand postezi !

bakunin
bakunin  •  26 Iunie 2017, 18:10
Postat de catalynn pe 26 Iunie 2017, 15:36

Ca de obicei, zilnic, chiar si in weekend Yousuf DN2 intra in tura înainte de 8 dimineața si poluează forumul pana tarziu in noapte pe la 2 dar cateodata mai postează si pe la 4 am vazut ... Ce om normal la cap si-ar pierde atat timp scriind aceleași si aceleași prostii atâtea ore zilnic sau in ce scop?! Din cauza cartonașelor si-a creat vreo 5 alte conturi ca sa nu cumva sa rateze cea mai mica ocazie de a scrie o tâmpenie ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif__vs
iosif__vs  •  26 Iunie 2017, 16:44
Postat de xpslx pe 26 Iunie 2017, 16:00

Poate ai drum la farmacie si te retinem,medicamentele de riguare,ah,si scutecele,ca na,de la o varsta.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează