FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un transfer de marcă în Liga 1! Un atacant dorit de Steaua a semnat azi

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 17:09

Concordia Chiajna a mai bifat o achiziție importantă. După Milevski, ilfovenii l-au adus și pe Hamza Younes, atacant dorit în trecut și de Gigi Becali la Steaua. 

Fotbalistul de 29 de ani a jucat ultima oară pentru Tractor Sazi, iar acum va juca pentru 6 luni la Chiajna, unde speră să repete ceea ce a reușit și cu Petrolul, adică să se salveze de la retrogradare. 

Internaționalul Tunisian a strâns 52 de meciuri pentru Petrolul și a marcat 34 de goluri. A plecat în 2014 la Botev, unde a marcat de 7 ori în 17 meciuri.

În 2014 a fost la un pas de Steaua, însă Ludogoreț a intrat pe fir și l-a furat.

"Eu zic că Obodo, Milevski și Hamza sunt niște reușite, dar rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne gândim la altceva decât la salvare. După ce ne salvăm, mai vedem și alte obiective. Prea ne cânta toată lumea prohodul. Să sperăm că nu vor avea dreptate. 

A contat mult faptul că e un jucător care cunoaște Liga 1. Cât a jucat la Petrolul a făcut-o foarte bine. A avut performanțe. E jucătorul nostru până în vară, iar dacă ne vom înțelege, colaborarea poate continua.

Toți cei nou veniți în familia Concordiei sunt foarte importanți pentru noi. La fel și cei care au rămas. Au rămas pentru că au dovedit că au valoare și sunt foarte mândru că lucrez cu ei", a zis Cristian Tănase, președintele celor del a Chiajna pentru GSP.RO. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
para.para
para.para  •  17 Februarie 2016, 13:48
Postat de zidane92 pe 16 Februarie 2016, 19:19

Mi-e sila de ce a ajuns fotbalul romanesc, milevski, hamza si obodo au ajuns la o comuna de langa bucuresti, sunt si eu curios oare chiajna e un nou las vegas sau de unde asemenea transferuri?

Si tu ce vroiai, sa ajunga toti la fcsp. Uite ca nu se poate chiar toti la fcsp.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  17 Februarie 2016, 03:18

Cine stie, poate se salveaza si pica Poli Timisoara. Petrolul e ca si retrogradata.

ares123
ares123  •  16 Februarie 2016, 20:42
Postat de zidane92 pe 16 Februarie 2016, 19:19

Mi-e sila de ce a ajuns fotbalul romanesc, milevski, hamza si obodo au ajuns la o comuna de langa bucuresti, sunt si eu curios oare chiajna e un nou las vegas sau de unde asemenea transferuri?

E simplu, comuna aia de langa Bucuresti e mai atractiva decat echipa ta.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează