FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV Încalcă Șumudică grav regulamentul? » Acuze din partea Astrei: "Să termine cu astfel de practici!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 17:23

Marius Șumudică și-l dorește pe Cristi Săpunaru la Kayserispor, iar Astra cere 500.000 de euro pentru transferul fundașul de 33 de ani.

După ce a reușit să îi aducă la Kayserispor pe Silviu Lung jr şi pe Boldrin, Șumudică îl dorește acum și pe Săpunaru. Tehnicianul de 46 de ani se loveşte însă de o problemă, suma prea mare cerută de giurgiuveni în schimbul fundaşului de 33 de ani.

Surse din cadrul echipei de la Dunăre au dezvăluit că în ultimele zile, Șumudică îl sună insistent pe Săpunaru pentru a rezolva cât mai rapid transferul de la Astra la Kayserispor, ceea ce ar încălca regulamentele, în viziunea clubului astral.

"În acest moment oferta turcilor este de 150.000 de euro pentru Săpunaru, dar fără 500.000 de euro nu pleacă niciodată de la Giurgiu! Nici dacă oferă 499.999 de euro pentru el, nu va pleca de la echipă.

Anunțăm public în acest moment că antrenorul Șumudică încalcă grav regulamentele și contactează jucători aflați sub contract cu alte echipe!

Să termine rapid cu astfel de practici! Dacă își dorește cu adevărat un jucător, să plătească suma pe care clubul o cere pe el, nu să-l preseze cu telefoane zilnic", spun surse din cadrul echipei.

Zilele trecute, Marius Șumudică a vorbit despre interesul turcilor pentru Săpunaru: "Îl doresc şi eu pe Săpunaru, şi cei din club, dar e foarte greu de luat de la Astra. Se cere o sumă de transfer care nu se încadrează în bugetul clubului. În momentul de față se încearcă, sunt discuții, dar cred că sunt șanse mici să-l aducem".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  23 Iunie 2017, 11:36

Asa este domnule! Asa ceva are voie sa faca doar ciobanul.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  23 Iunie 2017, 10:46

Sumi e cam nesimtit. Lung Jr. putea pleca pe 1 milion de euro si s-a dus pe 350 de mii de euro la turci. E penibil sa faci lucruri de genul asta. Iti bati joc de fostul tau club si chestiile astea nu se fac. Dar ce pretentii sa ai ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  23 Iunie 2017, 09:31

Nu incalca nici un regulament in perioade de transferari. Daca Sapunaru vrea sa plece si nu il lasati,o sa mai dea niste autogoluri si o sa faca niste penalty-uri sa va sature,doar il stiti ca e baiat de cartier.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează