FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Interviu cu eroul lui Dinamo din meciul cu Bilbao: "Am fost un Rivaldo" » Ce spune Rivaldinho despre tatăl său

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 15:49

Brazilianul Rivaldinho, 22 de ani, a marcat golul lui Dinamo în meciul cu Athletic Bilbao, 1-1, în preliminariile Europa League, după o execuție perfectă, de la 30 de metri, chiar sub ochii lui Rivaldo, tatăl său.

Atacantul dinamovit a acordat un interviu pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și a vorbit despre golul său, dar și despre tatăl său.

- Riva, uite, chiar ai fost oglinda tatălui tău! Mai ții minte ce-ai spus la primul interviu, în primăvară?
- (zâmbește încurcat) Dacă aș avea 1% din talentul său, probabil aș fi cel mai bun fotbalist de aici sau de oriunde! Vorbim de Rivaldo, unul dintre cei mai buni din istorie. Probabil, cu Bilbao, am fost un Rivaldo. Și sunt mândru de asta, nici nu realizați cât de mândru sunt!

- A fost momentul carierei tale de până acum?
- Sunt un om sincer, sunt trei momente pe care nu le voi uita toată viața și care vor fi mereu în inima mea: când am marcat primul gol ca senior, în Brazilia, când am dat gol alături de tata, în echipă la Mogi Mirim, și acum, cu Bilbao.

- Chiar dacă au trecut multe ore de la faza golului, cum ai trăit acel moment?
- Îmi ieșisem din minți! Nu știam ce să fac mai întâi de bucurie, strigam și eu, îi auzeam și pe suporteri cum urlau, a fost un moment minunat. Acum, revăzând în mintea acea fază și ceea ce am realizat, pot spune că sunt bucuros că i-am făcut fericiți pe tata și pe fanii noștri. Sunt onorat că am făcut un meci care să-i facă fericiți pe acești oameni speciali din viața mea.

- Tatăl tău cu ce impresie a plecat?
- Merge în Brazilia, apoi în Statele Unite, n-are cum să ajungă la Bilbao, încep cei mici școala. Vă spun cu mâna pe inimă că s-a simțit minunat și fericit la București. A fost foarte mândru de mine. Parcă niciodată nu l-am văzut atât de fericit! Fanii i-au acordat dragostea lor, chiar îmi spunea că suporterii lui Dinamo sunt încântători. Mi-a spus că va reveni cu prima ocazie, a fost într-o cursă contracronometru cât a stat în România

Vezi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală interviul integral cu Rivaldinho și află ce spune acesta despre duelul cu Bilbao, de joi, și despre șansele de calificare.

Citește și: EXCLUSIV Luțu, Dinu, Prunea și alți mari foști fotbaliști compară golurile românilor din cupele europene: "E o execuţie megaspectaculoasă!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează