FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Interviu savuros cu Ionuţ Luţu înainte de CS U - Steaua: "Mă jur că mi-e dor de Mititelu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 10:05

Ionuţ Luţu, fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi al Stelei, prefaţează în stilul caracteristic meciul de astăzi dintre CS U şi Steaua. 

Omul de încredere al lui Gigi Becali ajuns între timp la 39 de ani a oferit un interviu în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre cum o vede el pe Craiova de acum.

- Ionuţ, eşti cu CSUC sau cu FCSB?
- Frate, eu sînt cu Steaua Bucureşti. Dacă ar fi jucat Craiova aia a mea, adevărata, atunci aş fi fost împărţit, 50 la sută cu Craiova, 50 la sută cu Steaua. Aşa, ce să simt eu pentru CSU Craiova?

- N-o recunoşti de Universitatea, unde ai jucat tu?
- Bravo lor că au făcut echipă, oraşul ăla chiar merita o formaţie la cum se iubeşte fotbalul acolo. Vai de capul meu, cum trăiesc oltenaşii pentru fotbal, numai că aia nu e Universitatea mea. Nu vedeţi că nici nu are cine să o apere. Mă jur că mi-e dor de Mititelu.

- De ce?
- Păi, nu vezi, frate, că nea Sorin Cârţu e acolo şi antrenor, dar şi patron şi purtător de cuvînt?! El e nevoit să iasă să vorbească despre arbitri, despre meci, despre cei care se iau de echipă. Păi, cînd era Mititelu, dacă cineva ar fi vrut să zică ceva urît de Universitatea, nici nu termina cuvîntul şi primea replica. Mititelu sărea de la Craiova direct la Bucureşti pe ăla care îndrăznea să terfelească numele Craiovei.

CS U Craiova primeşte vizita Stelei astăzi, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi şi în Gazeta Digitală puteţi citi restul interviului cu Ionuţ Luţu, unde acesta recunoaşte că-i place un fotbalist de la CS U şi vorbeşte despre noul Luţu pe care Steaua îl are în propria curte. Olteanul a vorbit şi despre perioada în care s-a simţit cel mai bine din punct de vedere fotbalistic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
leul.albastru
leul.albastru  •  01 Martie 2015, 18:04

:-))))... prostu' familiei !!!

kingdon
kingdon  •  01 Martie 2015, 17:40

comenteaza valetul de trefla !!!!

1745flo
1745flo  •  01 Martie 2015, 17:11

Noi credeam ca de puscariasul gigi i-e dor limbiricului asta!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează