FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Interviu plin de "perle" cu Dumitru Dragomir » De ce l-a trădat Adrian Porumboiu şi care e cel mai mare conducător din fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 17:21

Dumitru Dragomir a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre actualul contract de drepturi TV şi a comentat întîlnirea cuplului Gino Iorgulescu - Arpad Paszkany cu premierul Ponta în Dubai. 

Fostul şef de la LPF a vorbit şi despre inculpaţii din "Dosarul Transferurilor" şi cum a decurs ultima întîlnire cu Jean Pădureanu.

"Am fost săptămîna trecută la Jean Pădureanu. N-am putut să-l ridic din cărucior şi să-l pun pe un scaun în faţa mea. N-am putut, nu-l ţineau picioarele.

E lucid! I-am dus un pachet şi o să-i mai duc. Îmi pare rău de toţi! Îmi pare rău de Giovanni, de Neţoiu, de Borcea. Borcea a fost cel mai mare conducător pe care l-a avut ţara asta.

Îmi pare rău şi de Gigi Becali, de Gică Popescu. Ăsta chiar e nevinovat, a dat banii înapoi", a spus Dumitru Dragomir pentru Gazeta Sporturilor, explicînd şi de ce l-a trădat Porumboiu la alegerile pentru şefia LPF: "Mi-a spus după că n-a avut încotro, a fost constrîns".

Citeşte integral interviul cu Dragomir în ediţia tipărită sau digitală a Gazetei Sporturilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
benaflek
benaflek  •  11 Decembrie 2014, 21:43

iar ii mirositi bashinile lui mosmitica?ba nu v ati saturat de aceleasi miresme de atatia ani? se pare ca nu

romeverest
romeverest  •  11 Decembrie 2014, 19:40

Un gest frumos facut de Nea Mitica !! Vizitele sale la penitenciar au si un scop bine determinat.....Nea Mitica doreste sa se acomodeze din timp cu locul si mediul unde va urma sa ajunga cat de curand posibil !! Prevazator om !!!

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Decembrie 2014, 17:32
Postat de joze_maurinio pe 11 Decembrie 2014, 16:34

mare om nea Mitica! Auzi tu, Borcea cel mai mare conducator. Hai bre, nea Oracole, esti prea modest. Matale esti cel mai mare conducator al lumii asteia, de la dinozauri incoace. Si are omul dreptate: Gigi Becali e nevinovat. A dat banii inapoi. Orice hot care fura e vinovat, dar daca da inapoi ce a furat atunci e nevinovat, Ce viata ba au astia, in celulele lor, cu whisky, cu fripturi, cu dame de companie si orgii pe acolo. Pai asta e viata ma? Singutul care e luat tzeapa cu puscaria e Tata Jean, saracul de el. In afara de faptul ca face pe el non-stop si nu i se mai scoala interesul, nu mai poate face altceva. Iar de Borcica, ce sa mai zic, asta babardeste tot.

joze p3linio, e vorba de gica popescu , el a dat banii inapoi, nu becali...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează