FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Investiții în staff » Dinamo aduce un om important, la cererea lui Contra » Urmează transferuri

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 11:02

Dinamo își întărește staff-ul tehnic din dorința de a se lupta pentru câștigarea campionatului.

Potrivit informațiilor GSP.RO,  Dinamo va aduce un recuperator fizic spaniol, Luis  Alfonso Villalobos, 36 de ani. Acesta vine la formația "câinilor" la insistențele lui Cosmin Contra și a lucrat pentru naționala de fotbal din Costa RIca.

Conducerea lui Dinamo a acceptat cerința pentru ca antrenorul să fie mulțumit și să aibă cele mai bune condiții pentru a câștiga campionatul.

Acesta a lucrat la Federația din Costa Rica și va semna azi cu Dinamo, iar de mâine va merge în cantonamentul din Slovenia. Printre jucătorii cu care a lucrat Vilalobos se numără și Keylor Navas, portarul lui Real Madrid.

Luis Prietro are titlul de preparator fizic, este licențiat în Fizioterapie și Științe de Sport, are un Master în Pregătire Fizică și un Master în Prevenirea și Readaptarea leziunilor.

Din 2013 este preparator fizic și recuperator fizic la Federația din Costa Rica și lucrează la un centru de recuperare din Escazu, Costa Rica.

Antrenorul lui Dinamo dorește ca jucătorii săi să fie la cel mai înalt de pregătire fizică în acest sezon. Contra a fost cel care a insistat pentru ca preparatorul fizic, Javi Reyes, să fie păstrat în lot, spaniolul având un salariu de 8.000 de euro pe lună.

În plus, șefii lui Dinamo au investit 60.000 de euro în achiziționarea unui sistem de monitorizare GPS, un cântar și un octajump (n.r. o trambulină) și promit că în cel mai scurt timp să facă și transferuri. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
indolentu
indolentu  •  26 Iunie 2017, 17:34
Postat de valentinn10 pe 26 Iunie 2017, 15:06

Daca si-au tras octajunt e gata campionatul dar ma intreb ce le mai trebuie preparator , nu-l au p-ala de le prepara cirbele ? , zic si eu ...

:)))))))) cirbele? :)))))))))))))) ba da ie foame mare rau vad du te ba la stapintu gigi poate iei mai mult de o mie pa luna ca halesti literele ca pe cipsuri

valentinn10
valentinn10  •  26 Iunie 2017, 15:06

Daca si-au tras octajunt e gata campionatul dar ma intreb ce le mai trebuie preparator , nu-l au p-ala de le prepara cirbele ? , zic si eu ...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Iunie 2017, 12:35

Investitii masive in staff: postacilor de pe gsp li se suplimenteaza portia la 3 mici si 2 linguri in plus de ciorba.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează