FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță vrea să facă rost de bani! L-a pus pe Giovanni Becali să-i vândă jucătorii » Daniel Popa, Robert Moldoveanu și Denis Ciobotariu, propuși la Ludogoreț

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 09:59

Atacanții Daniel Popa (24 de ani) și Robert Moldoveanu (20) și fundașul Denis Ciobotariu (21) au fost propuși la Ludogoreț de firma fraților Becali, iar clubul lui Claudiu Keșeru și Cosmin Moți îi analizează atent pe cei trei 

Dinamo a început să meargă din nou bine, Dusan Uhrin reușind rezultate pozitive, deși folosește mulți jucători tineri. Cu toate că nu au intrat încă în play-off, Ionuț Negoiță speră deja să mai vândă jucători pentru a face rost de bani și, conform surselor GSP, l-ar fi rugat pe Giovanni Becali să găsească variante unde fotbaliștii să fie vânduți. 

Astfel, fostul impresar i-a transmis lui Dragoș Sârbu, cel care se ocupă acum de firma fraților, să propună jucătorii care sunt sub contract cu Becali Sport Management. Astfel, atacanții Daniel Popa, 24 de ani, și Robert Moldoveanu, 20 de ani, și fundașul Denis Ciobotariu, 21 de ani, au fost propuși la Ludogoreț.  

Se pare că bulgarii sunt interesați de jucători și au început să îi urmărească atent pe aceștia. O variantă tot la sud de Dunăre ar mai putea fi și Levski Sofia, echipă de al cărei management sportiv se ocupă tot firma patronată de frații Becali. 

500.000 de eurovaloreză Ciobotariu în acest moment, conform transfermarkt.de. Popa e cotat cu 100.000 de euro mai puțin, iar Moldoveanu la 300.000 de euro

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Mircea Stoenescu dă vina pe Ionuț Negoiță pentru situația lui Dinamo: „Nu are chemare pentru fotbal” + Dan Nistor, singurul care merită să joace la „câini” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  24 Octombrie 2019, 08:42

Da' Uhrin ce zice???

dd.x
dd.x  •  23 Octombrie 2019, 19:00

..o *** nemernica, acest negoita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

221076718695786
Dominic Bean  •  23 Octombrie 2019, 16:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează