FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Iureș la vârf! Burleanu introduce CENZURA SUPREMĂ » Direct vizat, Dinu a răbufnit: "E o formă de exterminare lentă! Era folosită pe timpul nazismului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 00:00

Ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor prezintă pe larg, în paginile 2-3, ultimul scandal izbucnit la vârful fotbalului românesc. 

Reporterii ziarului au aflat că șefii federației vor să-i pedepsească pe cei care le critică activitatea și intenționează să schimbe statutul pentru a le retrage rentele viagere membrilor de onoare!

Federaţia Română de Fotbal nu mai suportă criticile foștilor mari fotbaliști și urmărește practic, prin acest text de lege, să închidă gura contestatarilor.  

Primul vizat e Cornel Dinu, care acuză "cenzura din anii '50".

Legenda lui Dinamo a răbufnit la aflarea informației și a făcut declarații dure într-un interviu acordat ziarului:

"E o formă de exterminare lentă! Era folosită pe timpul nazismului! FRF se întoarce la momentul teribil al anilor ‘50. E o luptă de clasă, declanșată de o anumită categorie de oameni ce nu au nimic în comun cu fotbalul, și care este îndreptată spre cei care au jucat, au performat și au făcut ceva pentru fotbalul românesc". 

Citește ACUM la chioșcuri toate detaliile despre acest caz, ce conține textul din regulament pe care vrea să-l introducă FRF și interviul complet cu Dinu! Ziarul poate fi descărcat și de pe GSP.ro - AICI 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
896192067117678
Nello Milano  •  19 Mai 2017, 20:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  19 Mai 2017, 15:49
Postat de Marcello Kazan pe 19 Mai 2017, 10:30

Ma uit la modul in care va raspund oamenii si pot spune ca ati ajuns de tot RISUL aceasta 'gazeta' in frunte cu cel care le stie pe toate 'ioanitoaia'... Inainte de a critica FRF si conducerea ei, cumparati-va o oglinda - daca se mai gasesc prin Romania, si uitati-va la voi... Sint sigur ca o sa va plesneasca risul de ce veti vedea... Hai pa...

Cât plătește Burlranu, sau Burlescu sau cum naiba lo cheema, pentru un mesaj laudativ? Aud că Mimișor a lu Stoica ologu pune toate neamurle să posteze pro jiji și FCSB. Cică dă pastoryul un leu la mesaj și doarme parapanta de Mița cu telefonul în mână tot scriind, sub diverse pseudonime, pentru jijică. La Burlescu cum e? mai sunt locuri de pupin cu r iști? Merci pentru răspuns. Și sună-l și pe Ovidiu fsn de la CSU. La dat Olga afară și are timp liber. Mai papă și el altceva, nu numai ce îi dăm noi.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  19 Mai 2017, 15:38
Postat de John Milne pe 19 Mai 2017, 14:15

Balkanistule ala e numele tau real ? ***....

Te doare tare! nu? E că ești suporter FCSB? Așa stăpân! așa suporteri.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează