FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Izbucnire nervoasă a lui Contra la adresa jucătorilor: "Vă mănânc de vii!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 13:54

Cosmin Contra a debutat pe banca lui Dinamo în meciul cu FC Botoșani, 1-0, din etapa trecută.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă modul în care Contra s-a comportat pe bancă în timpul meciului, punctând 10 reacții pe care le-a avut la adresa elevilor săi în diferite momente ale jocului: 

1. "Băieți, a început meciul, trezirea!", a spus pe un ton ce s-a vrut calm după ratarea imensă a lui Laurențiu Buș, în minutul 10. Apoi l-a luat în colimator pe Romera, în spaniolă, fundașul dreapta scăpându-și adversarul din marcaj.

2. Le-a explicat agitat lui "Jerry" Gane și Danciu-gol schema pe care trebuia s-o facă Nemec în minutul 16. când slovacul a ratat startul la o pasă filtrantă a lui Palici.

3. "Vă mănânc pe toți de vii dacă-i lăsați să mai vină!", a strigat de pe margine după un șut al lui Mihai Roman, la mijlocul primei reprize.

Toate detaliile și toate reacțiile lui Contra pe banca lui Dinamo pot fi  citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală - AICI 

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ascensiunea unui jucător străin în fotbalul românesc, blocată dintr-un motiv incredibil: "Clubul mi-a transmis: «No PFA, no money!»"

Nu ratați cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
energydrik
energydrik  •  22 Februarie 2017, 20:35

Sper sa reuseasca Contra, mie imi pare apropiat ca om de Andone, numai ca este la zi cu antrenoratul si are foame de performante. Sper sa reuseasca si in compensare cu ce a patit la nationala. D. Petrescu juca bine doar la Chelsea, la nationala ...absolut nimic si Contra era in primi 2-3 fundasi dreapta in lume, titular la Milan si nu juca deloc. Bafta Contra! poti sa castigi si titlul pana cand revine Steaua in A.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Februarie 2017, 19:33
Postat de andy_2008 pe 22 Februarie 2017, 16:45

Mare antrenor,pacat ca o sa joace in playout!

Mă tem că o să-ti pară rău de mai multe ori !

bakunin
bakunin  •  22 Februarie 2017, 17:04
Postat de juliusmad pe 22 Februarie 2017, 16:42

deci esti pe statul de plata :)). trist...pentru tine :))

toti asa-zisii *** de aici sunt de fapt *** ***, niste amarati care n-au nici o legatura cu fotbalul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează