FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorul dorit de Dinamo recunoaște interesul ”câinilor”: ”Sunt primul pe lista lor”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 15:08

Fundașul dreapta al Timișoarei, Claudiu Belu, 22 de ani, a recunoscut într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că Dinamo s-a interesat de serviciile lui.

"Când am vorbit eu cu cei de la Dinamo mi-au spus că mă doresc foarte mult şi că sunt primul pe lista lor de transferuri. Asta mi s-a spus la ultima discuţie, rămâne de văzut ce o să fie. 

Normal că mi-aș dori să ajung la Dinamo, chiar dacă pentru mine prima variantă e să îmi găsesc un angajament în străinătate, mai ales că sunt liber de contract, şansele cresc", a declarat Belu pentru Gazeta Sporturilor.

În ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală puteți citi restul interviului în care Belu vorbește și despre accidentarea suferită la nivelul feței în luna aprilie.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
sakamoto
sakamoto  •  31 Mai 2016, 23:14

Daca Belu este liber de contract, atunci Neakhoitza il cumpara gratis. Altfel nu, ca nu are bani. Cu multzi ani in urma un neamtz, care vorbea stricat rumaneste, a zis:din lac in pootza! Asa va patzi si Belu cu dinamu.

bigdeal
bigdeal  •  31 Mai 2016, 20:46

Echipa care i.e.n castiga cce, super cupa europei si juca înca o finala de cce cu milan , a mai jucat si o semifinala de cupa UEFA in e.n

spinoza
spinoza  •  31 Mai 2016, 19:40

Cine naiba-i asta cu nume de cimitir? N-aveti bani de altceva?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează