FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV L-a convins pe Miriuță! Dinamo e la un pas să rezolve al 2-lea transfer al iernii » Jucătorul merge acum la RIN să semneze

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 12:49

După croatul Ivan Pesici, Dinamo e pe cale să bifeze al doilea transfer din această iarnă. Spaniolul Aitor Monroy, jucătorul-surpriză care s-a prezentat luni la reunirea "câinilor", are șanse mari să semneze cu roș-albii.

Miriuță e mulțumit de randamentul pe care spaniolul de 30 de ani l-a avut la antrenamentele de până acum și insistă să-l păstreze pe jucătorul pe care l-a antrenat în trecut și la Ceahlăul.

Conform surselor GSP.ro, mijlocașul se află în acest moment în drum spre sediul clubului de la RIN Grand Hotel, unde urmează să semneze un contract valabil pentru un an și jumătate. 

Ultimul club la care Monroy a fost legitimat este Maccabi Petah Tikva, în prima divizie din Israel. Ultimul meci jucat a fost împotriva lui Maccabi Tel Aviv, pe 14 mai 2017, când a bifat 22 de minute.

"Am făcut antrenamente în Spania cu altă echipă. Sunt pregătit! Am venit aici pentru că e un club important. A contat foarte mult că e Miriuță aici. Am avut oferte din Israel, dar m-am simțit bine aici. Am jucat foarte multe meciuri în Liga 1 și știu fotbalul de aici" Aitor Monroy, miercuri, pentru GSP.ro.

1 gol și 5 assist-uriîn 87 de meciuri a reușit Monroy în Liga 1, all-time

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2018, 17:57

Acum 5 (cinci) ore, super-starul Aitor mai avea un pas. Incet se mai misca, o fi melc?

daweroirl
daweroirl  •  11 Ianuarie 2018, 14:54
Postat de poison pe 11 Ianuarie 2018, 14:34

Schimba ma poza de cununie a mamei tale!!! Chiar nu iti este rusine sa o expui pe biata femeie pe forumul asta???

Mimimi

poison
poison  •  11 Ianuarie 2018, 14:34
Postat de daweroirl pe 11 Ianuarie 2018, 14:32

De mana cu un magar?

Schimba ma poza de cununie a mamei tale!!! Chiar nu iti este rusine sa o expui pe biata femeie pe forumul asta???

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close