FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV L-au prins! Lupta la titlu aruncată în aer? Un antrenor din primele 4 în Liga 1, implicat în scandalul pariurilor! Azi e audierea + ce pedeapsă riscă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 00:52

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi dezvăluie "o bombă" în Liga 1: antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a mizat frecvent pe partide de fotbal, inclusiv din Liga 1, lucru interzis de regulament!

Dacă o parte din lumea fotbalului cerea și se aștepta ca antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, să fie chemat la Comisia de Disciplină, pe motiv că nu a lăsat jucătorii în cantonamentul “naţionalei” în Turcia, astăzi un alt nume important va apărea pe lista cazurilor respectivului for federal.

Surse autorizate, contactate de ziarul Gazeta Sporturilor, susţin că personajul este Marius Șumudică!

CE SPUNE REGULAMENTUL DISCIPLINAR FRF

Art. 60.5
Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:

a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;
b) penalitate sportivă de 300.000 de lei.

Toate detaliile sînt în Gazeta Digitală de astăzi:

NU RATA ZIARUL DE ASTĂZI! MERGI LA CHIOȘCURI!

Citește și:

// Verdictul gloriilor din istoria roș-albaștrilor: "E spectacol ce se petrece la Steaua!"
// Asta fraudă! Un fundaș dreapta mediocru e pe cale să intre în galeria celor mai titrați fotbaliști din istoria României!
// Un interviu cu cărțile pe față: "Mircea Sandu a încercat să mă neutralizeze, atrăgîndu-mă în FRF!"
// Probleme mari la o echipă din Liga 2: "Ne-au falsificat semnăturile!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (188)
bratia2003
bratia2003  •  14 Februarie 2016, 09:16

Mandriti-va, voi gsp-istii, pentru dezvaluirile voastre, doar-doar va va baga cineva in seama. Dar ce a facut Sumudica? A omorat pe cineva, a furat de la cineva, sau ca i-a umilit pe steaua. Poate ca o merita pe undeva. Anul trecut a vrut sa fie arbitru impartial (nu ca astia de pe teren) si a "ajutat" steaua sa castige campionatul. Facerea de bine, la romani ....

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Februarie 2016, 23:33

Sumudica te-ai luat de Steaua! Aici e buba! Patesti ca si CFR-ul!Nu se lasa FRF-ul pana nu se scapa de ei.Cu depunctari dupa depunctari.*Ungurii* au deranjat miticii de la FRF si de la Steaua ca au fost mai buni ca ei.Si au scris istorie in Ch.League.Ceea ce Steaua nu mai e in stare demult.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Februarie 2016, 22:41

Cand primarul de la Snagov a spus ca are informatii clare ca antrenorul reghenblat a participat la pariuri si nu isi explica multe din rezultatele echipe sale, NU S-A SESIZAT NIMENI, nici macar sa il intrebe pe omul ala !!!! Acum cainelesluga a lui Burleanu , pseudo jurnalistul fcsbist andreivokin a facut trei tumbe si s-a autosesizat ca FRF trebuie sa il suspende pe Sumudica ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (188)
Comentează