FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Fotbalistul fără defecte! Cum este caracterizat noul transfer al Stelei de antrenorul care îl cunoaşte cel mai bine

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 10:23

Aymen Tahar este cea mai nouă achiziție a Stelei, iar jucătorul este lăudat de Cristi Dulca, fostul antrenor al algerianului la Gaz Metan.

"Este un jucător foarte, foarte bun. În primul rînd, e util echipei. Face ambele faze, defensiv, ofensiv, are ambele picioare, are linişte în joc, apare bine la finalizare, are pasă lungă, dă bine la poartă şi, extrem de important, cînd are mingea e tare greu de deposedat. În plus, urmăriţi-l, să-l vedeţi că el caută mereu să joace în faţă, aproape niciodată în spate!

El poate juca fie la închidere, fie mijlocaş central ofensiv, fie în cuplu în faţa apărării, într-un 4-2-3-1. Extrem de cerebral şi se pliază pentru zona de mijloc, fiindcă aleargă mult, are vînă, nu pierde uşor dueluri, e un luptător", a spus Dulca pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Citește în ediția de azi a Gazetei Sporturilor sau în ediția digitală întreg interviul cu Cristi Dulca și ce spune acesta despre Tahar.

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

Rădoi e top-class! Cifrele care-l recomandă pe antrenorul Stelei pentru un loc fruntaș între tehnicienii din ultimii 3 ani în Liga 1
306 poze în 272 de pagini! Cartea "Becali și Steaua" e un amalgam de imagini și facsimile din ziare, în special din Gazetă
Reportaj din Italia cu 3 dinamoviști din fosta Iugoslavie » Cum se înțeleg sîrbul Brac, slovenul Mevlja și croatul Voijnovici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
luciann
luciann  •  30 Iunie 2015, 13:55

Ce mai, e noul Yaya Toure! :)))

assf
assf  •  30 Iunie 2015, 13:51
Postat de mal. pe 30 Iunie 2015, 13:36

La nivelul ăsta, să spui că ai un fotbalist fără defecte... ai o problemă la cap!

ti se pare ca a spus dulca, ca n-are defecte? ..titlu e scris aiurea ..oricum e un fotbalist bun. nu degeaba la medias era cel mai bine platit, cu tot cu bonusuri si prime ajungea undeva la 8 mii pe luna. alaturi de niste jucatori cum are steaua clar ca valoarea lu va creste si va juca mult mai bine decat a facut-o la medias.

chronic
chronic  •  30 Iunie 2015, 13:36
Postat de gerulozaurus pe 30 Iunie 2015, 13:25

pai la voi de regula ajung doar rebuturi si daca un a ajuns la voi, insemana ca nu e!

mare adevar ai zis....dar oricum la ce de calitati are ma mir ca nu e la real madrid si joaca la noi....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close