FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Edi Iordănescu e la un pas să semneze cu Sepsi: „Și-a dat acordul"

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 13:22

Gigi Becali a anunțat ieri că Marius Șumudică a coborât din capul listei de posibili antrenori ai lui FCSB, iar principalul favorit acum este Edward Iordănescu.

Finanțatorul vicecampioanei îi caută înlocuitor lui Mihai Teja, dar șansele să-l numească pe Edi Iordănescu sunt foarte mici. Antrenorul de 40 de ani a mai fost căutat de o altă formație din Liga 1 și sunt șanse mult mai mari ca tehnicianul Gazului să semneze acolo!

Sursele GSP.RO au dezvăluit că este vorba despre Sepsi, echipă ce-a prins pentru prima dată play-off-ul în Liga 1 și care s-a despărțit de curând de Eugen Neagoe.

În acest moment, echipa din Covasna este condusă de un interimar, Marian Barbu.

"Cei de la Sepsi l-au căutat pe Edi Iordănescu. El și-a dat acordul să poarte negocieri doar la finalul sezonului de play-out. Vrea să termine treaba la Gaz Metan, apoi a anunțat că se va întâlni cu oficialii de la Sf. Gheorghe pentru mai multe discuții", au dezvăluit sursele Gazetei.

30 iunie 2020e data la care expiră contractul lui Edi Iordănescu cu Gaz Metan. El are însă o clauză care-i dă dreptul să rupă ușor înțelegerea mai devreme

Primele reacții oficiale AICI!

Are oferte de la Xanthi și Atromitos

Încă o vară cu oferte din Grecia pentru Edward Iordănescu. În 2018, Xanthi l-a curtat pe antrenorul în vârstă de 40 de ani, dar acesta a preferat să semneze cu CFR Cluj, unde a fost demis în scurt timp.

Acum, Xanthi revine cu o propunere pentru actualul tehnician de la Gaz Metan. Clubul la care Răzvan Lucescu a rămas aproape trei ani (24 septembrie 2014 - 30 iunie 2017) încearcă să-l atragă pe Iordănescu.

Iar Xanthi (locul 12 în ultimul campionat) nu este unicul club elen interesat de el. O grupare și mai puternică e pe urmele lui. Atromitos Atena, poziția a 4-a în Grecia, care va participa în ediția viitoare a Europa League, îl schimbă pe austriacul Damir Canadi. Și Edi e pe listă!

155 de meciurica antrenor Edward Iordănescu în toate competițiile: 71 de victorii, 45 de egaluri și 39 de înfrângeri

Citește și:

EXCLUSIV Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, confirmă: „Edi Iordănescu e pe lista noastră”

Edward Iordănescu la FCSB, noul vis al lui Gigi Becali » E compatibil Edi cu rigorile patronului? 3 semne de întrebare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
mosvasile
mosvasile  •  14 Mai 2019, 21:37

Poate ca ar fi trebuit sa-l ia Craiova!Dar Rotaru cauta prin Italia, iar pe Edy oricum nu l-ar fi luat,ca sa nu-l supere pe Becali!

100002473541087
Danut Ognean  •  14 Mai 2019, 18:13

si asa gigeii raman iarasi cu buzele umflate!condoleante gigei!succes in play-off sezonul viitoor

para.para
para.para  •  14 Mai 2019, 16:55

Asta cu Sumi cel mai votat, e clar ca gigistii de serviciu isi fac treaba si dau voturi la greu cum vor ei.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează