FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Lovitură devastatoare primită de Gigi Becali: Talpan și CSA au câștigat o bătălie imensă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 12:04

CSA Steaua e pe cale să-i mai dea o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. 

Florin Talpan, juristul CSA, a câștigat o luptă importantă cu Becali, Tribunalul hotărând că despăgubirile pe care latifundiarul ar trebui să le plătească celor de la CSA, în cazul în care va pierde procesul, vor fi calculate pe 10 ani, nu pe 3, așa cum și-ar fi dorit Becali. Decizia nu este una definitivă, iar cei de la FCSB o pot ataca la apel!

Armata cere despăgubiri de nu mai puțin de 36,8 de milioane de euro!

"S-a respins excepția prescripției extinctive, Gigi Becali e bun de plată! Va trebui să achite întreg prejudiciul creat în perioada decembrie 2004 - decembrie 2014. Prejudicierea continuă și astăzi. Sunt foarte mulțumit și mă așteptam, pentru că decizia e legală", a declarat Talpan. 

În urmă cu două săptămâni, Becali era ferm convins că despăgubirile pe care ar trebui să le plătească s-ar întinde doar pe durata a 3 ani. 

Așadar, pe 5 septembrie ar urma să înceapă procesul propriu-zis pentru prejudiciu!

"Nu eu cer să fie despăgubiri pentru 3 ani, ci așa spune legea. Este articol de lege în care se arată că poți cere despăgubiri pe ultimii 3 ani de la data depunerii cererii. CSA a depus contestația în 2016, deci nu pot cere decât până în 2013. Iar noi am schimbat denumirea în 2014.

Așa că pot primi bani doar pentru un an, 2013-2014. Așa scrie la lege. E matematică. Nu poate interpreta un judecător cum vrea el. Așa spune legea. Da, în România, un judecător poate da ce vrea el, dar nu poate încălca legea. Trebuie să încalci legea ca să dai mai mult. Nu poate fi interpretat nimic", spunea Becali. 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (125)
10202925648180625
Eugen Qy  •  29 Mai 2018, 00:16

Cine este Gigi becali? Nu cumva viitorul socru al actualulu Patron Vasile Geambazi? Nu e cel care le ducea la usa vestiarului fotbalistilor stelisti iaurturi / Nu cumva e cel pe care verii lui nu il luau cu ei , din cauza ca nu isi putea pune frau la limba ? Nu cumva e cel care intr-o sedinta a afc Steaua, ajutat de bodyguarzii personali, a spus ca s-a saturat sa sponsorizeze STEAUA si vrea sa devina Patronul echipei, iar pentru acest lucru isi ia angajamentul ca va sustine si celelalte sectii ale CSA STEAUA Bucuresti ??? DACA e el, feriti-va de acest fatarnic personaj. Misiunea lui a fost sa DISTRUGA cu ORICE PRET CLUBUL MILITAR !!! ...prin Cismigiu umbla zvonul, ca el i-ar fi dat in gat pe verii lui si multe alte personaje din fotbalul autohton, inclusiv pe Nasul lui G.Hagi pe care insa, rauvoitorii Romaniei nu l-au putut agata cu nimic ! Aceste turnatorii i-au asigurat eliberarea inainte de termen !!!

976569435687052
Budica Stancu  •  26 Mai 2018, 18:22

Eu interpretez ca Gigi Becalia furat echipa Steua si Talpan l-a reclamat iar judecatorul recunoaste prejudiciul de 36 miliane de Euro,aratat de Talpan. Pentru mine ,decizia judecatorilor este impotriva adevarului ,omul asta care a preluat CS Steaua ajungand pana in semifinala cupei UEFA trebuie sa dea 36 milioane Euro

mosvasile
mosvasile  •  26 Mai 2018, 14:36

Auziti si voi ce zice un fcsb-ist necajit (Nicu Valentin Vasiliu):"Becali a cumparat din Liga1 de 70 de milioane!Pai asta zicem si noi vere!Ca el a "cumparat"titluri de campion pentru echipa sa!A cumparat jucatori ca sa mascheze cumpararea de meciuri!Si acum mi-aduc aminte cum a cumparat un jucator de la Mioveni-cand era in Liga1-pe...100 de mii de "dolaari"!Pe care apoi nu l-a introdus niciodata si l-a lasat sa plece liber de contract!Apoi-acolo unde nu reusea sa "se inteleaga" cu patronul adversarei-cumpara "bunavointa" cate unui jucator din echipa adversa!Pe urma,chiar el zicea la televizor ca i-a dat 5000 de "dolaari"unui arbitru-foarte apreciat!Sau ca il "omenea" -cu bacsisuri de cate 500 de "dolaari"-pe seful comisiei de disciplina! Ca sa il mituiasca? Noo!Fereasca Dumnezeu! Auziti de ce le dadea: Ca sa ii incurajeze!Sa ramana cinstiti! Eeee!Mai poate sa zica cineva ceva de "nea Gigi"!Sa ne traiasca!Chiar ca e "bun national"!

Vezi toate comentariile (125)
Comentează