FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură sub centură pentru Dinamo » "Câinii" pot pierde 1 milion de euro în câteva zile

Din sezonul viitorul, Dinamo şi-ar putea schimba sponsorul de pe piept
Din sezonul viitorul, Dinamo şi-ar putea schimba sponsorul de pe piept

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2017 00:00

Contractul cu Orange expiră în această vară, iar Honda nu e sigură de continuarea colaborării. "Câinii" pot pierde aproape un milion de euro din bugetul anual.

Performanţele aduc în mod normal sponsori echipelor de fotbal, dar în Ştefan cel Mare situaţia este alta. Conform surselor Gazetei, contractul cu sponsorul principal al "câinilor roşii", Orange, expiră în această vară, iar compania de telefonie mobilă nu mai doreşte prelungirea. Nici Honda nu ar vrea să mai continue din vară, fiind nemulţumită de raportul profesional dintre părţi.

Ionuţ Negoiţă i-a trasat sarcini clare noului preşedinte, Alexandru David, să rezolve problema sponsorilor. David este în relaţii foarte bune cu conducerea Honda din România, el fiind cel care a adus contractul de sponsorizare.

Un deceniu de Orange

Imediat după ce Dinamo a luat titlul în 2007, Orange a devenit sponsorul de pe pieptul dinamoviştilor, oferind în decursul celor 10 ani de colaborare sume cuprinse între 500.000 și 1,5 milioane de euro.

În urma lipsei performanţelor din ultimii ani, relaţia dintre Orange şi Dinamo s-a răcit. Un alt motiv al despărțirii poate fi şi faptul că Nicolae Badea este unul dintre acţionarii Orange România, iar acesta are o relaţie foarte rece cu Negoiţă, din cauza datoriei de 2.000.000 de euro, neachitată de şeful RIN.

"Suntem cel mai performant club din România în privința marketingului. Partenerii aleg colaborarea cu noi pentru seriozitatea brandului"
Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo, în 2015, când a semnat cu Honda

500.000 €pe an sponsorizează Orange pe Dinamo în acest moment

20de maşini şi 350.000 € pe an este sponsorizarea celor de la Honda

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
fangigi
fangigi  •  25 Mai 2017, 18:28
Postat de iosif_vs pe 25 Mai 2017, 10:12

Si la echipa voastra, atunci cand inca mai exista, infractorul georgica copos asigura stabilitatea cu banii lui furati. Cum s-a dus nea georgica, cum s-a dus in freza si rapiduletul

Macar Copos avea afaceri, Ana, Samsung! Ciobanul are doar niste capre in curte si in rest devalizeaza statul! Ia intreaba-l pe Babiuc din cauza cui a facut parnaie!

spinoza
spinoza  •  25 Mai 2017, 13:06
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2017, 11:38

Vin altii care dau mai mult. Dinamo este in urcare si pe plan sportiv si ca imagine, toti ce de acolo au un discurs de oameni normali spre deosebire de cloaca de la fcsb. orice sponsor interesat de fenomenul fotbalisti va avea ca prima optiune pe Dinamo.

Daaaaa, daaa! Strugurii sunt acri!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Mai 2017, 11:38

Vin altii care dau mai mult. Dinamo este in urcare si pe plan sportiv si ca imagine, toti ce de acolo au un discurs de oameni normali spre deosebire de cloaca de la fcsb. orice sponsor interesat de fenomenul fotbalisti va avea ca prima optiune pe Dinamo.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează