FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

EXCLUSIV LPF vrea să renunțe la două reguli importante! Liber la străini și la "bătrâni" în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 13:48

Vineri, în Comitetul Executiv al FRF, cluburile din Liga 1 și LPF vor să modifice drastic regulamentul actual!

Potrivit informațiilor GSP.RO, LPF vrea ce începând din sezonul viitor să se renunțe la regula jucătorului Under 21 de ani, regulă impusă de FRF la începutul acestui sezon.

Mai mult, Liga vrea să schimbe regulamentul și să permită cluburilor să folosească mai mult de 3 jucători non-UE în același timp în teren, regulă votată începând cu sezonul 2015-2016.

Cum arată regulamentul acum:

"Începând cu sezonul cu 2015/2016 echipele din Liga 1 au dreptul să folosească maxim 3 jucători non-UE în același timp pe teren. Începând cu sezonul 2016/2017 echipele din Liga 1 au obligația să înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 4 jucători formați la nivel național și să folosească efectiv, pe toată durata jocurilor un jucător U21, format la nivel național, eligibil pentru echipa națională (născut după 01.01.1994)."

Cum se dorește să arate regulamentul:

"Începând cu sezonul 2016/2017 echipele din Liga 1 au obligația să înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 4 jucători formați la nivel național".

Astfel, se dorește eliminarea pasajelor din regulament care fac referire la regula jucătorului sub 21 de ani și la jucătorii non-UE.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (31)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 Mai 2017, 17:29

Este o greseal;a, facuta doar sa faca in ciuda la FRF. Pai ,Ajax a avut aseara media de varsta 22 de ani. Viitorul nu a castigat cu multi tineri >?Cu ce au impiedecat tinerii ? Este nevoie de tineri, nu ca la Steaua unde de ani de zile toti cei tineri sint "ingropati", ultimul..Denis Man. Apoi stranierii. nu vad de ce trebuie sa fie in numar mare, or fi mai ieftini, or fi buni, unii, dar peste tot se incurajeaza "forta de munca locala". Nu doar banii trebuie sa vorbeasca. Referitor la straini comparatia cu Anglia, de exemplu nu rezista, acolo ajung superfotbalistii, cresc valoarea . La noi, fotbalisti, ca Hernandez ( sau cum l-o chema..)de la Poli...te ingroapa, apoi...pleaca. Sper ca Liga sa aiba mintea limpede.

gicab
gicab  •  25 Mai 2017, 16:14
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 25 Mai 2017, 16:14

Daca erau destpti anulau regula cu jucatorii care au jucat in nationala

Aici e vorba doar de interese... le cuiva

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  25 Mai 2017, 16:14

Daca erau destpti anulau regula cu jucatorii care au jucat in nationala

Vezi toate comentariile (31)
Comentează