FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Marius Şumudică l-a convins » Vasile Maftei a semnat cu Concordia Chiajna

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 17:20

Anunţat de mai multe zile, transferul lui Vasile Maftei la Concordia Chiajna a devenit oficial în această dimineaţă.

Fostul fundaş al lui CFR Cluj a semnat cu ilfovenii un contract pentru doi ani.

Marius Şumudică a declarat în repetate rînduri că are nevoie de jucători cu experienţă în campionatul viitor, iar Maftei este primul transfer important al Concordiei.

6.000 de euro va fi salariul lui Maftei la Chiajna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  06 Iunie 2014, 15:19
Postat de politimisoara1 pe 06 Iunie 2014, 13:40

tradator, fzr

pai de ce e tradator, sa dus la o echipa unde sunt numai rapidisti akum cu venirea lui Sumudica ??

zecs93
zecs93  •  06 Iunie 2014, 15:19

Pai poate asta insemna fuziunea cu Rapid, sa i-a Sumudica fosti jucatori de la Rapid, se zvoneste ca dupa Maftei vine si Straton, M.Constantin,Abrundan ( Ambii liberi de contract dupa despartirire de FC Brasov respectiv U.Cluj) , V.Badoi, V.negru adika asta ar insemna fuziunea cu RAPID, acceia de a aduce fosti jucatori de la rapid :)))))))))

crist_razvi
crist_razvi  •  06 Iunie 2014, 13:45
Postat de steaua1986forever pe 06 Iunie 2014, 13:13

Deci o sa joace la rapid chiajna.....frumoasa echipa isi fac acolo cu 'vedetele' lor: Jumulica antrenor, Maftei jucator. Aici Maftei nu o sa pateasca la fel ca la Cluj, aici se platesc la timp salariile, taranii de la Chiajna isi platesc taxele si impozitele la timp......

La echipa ta de c.ak.at steaua mi-o be..l.esti, cati " tarani" aveti mai c..ak....e?!? Cand vad atatia pro..sti.....ca tine ...! Mai ciobane pai crezi ca astia sunt platiti din impozite!!! ha ha ha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează