FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Marius Șumudică visează să lucreze sub comanda lui Gigi Becali și își anunță venirea la FCSB: "Garantez că voi câștiga titlul de campion la pas!"

Constantin Budescu și Marius Șumudică 
(foto: Raed Krishan)
Constantin Budescu și Marius Șumudică (foto: Raed Krishan)

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 00:01

Marius Șumudică, un adversar tradițional al roș-albaștrilor, uimește cu surpriza surprizelor înaintea meciului care-i poate fi fatal lui Dică: spune că în România ar lucra doar cu Becali.

Înfrângerea la Cluj și ratarea încă unui titlu, la a treia tentativă eșuată la rând, pot să producă o revoluție la FCSB: înscăunarea unuia dintre cei mai mari antisteliști din campionat! Marius Șumudică și-a mai schimbat discursul față de perioada în care lupta contra roș-albaștrilor, acum ar fi dispus să preia echipa la vară, în cazul în care postul se va elibera, iar el nu va continua în Turcia.

Contractul lui Dică este, oricum, scadent la 30 iunie, așa că Becali nici nu trebuie să-l demită pe "principalul" din prezent. Gazeta a scris în ediția de sâmbătă că Șumudică, alături de Reghecampf, e o variantă pentru substituirea lui Nick.

Simbolul rapidist e gata să accepte mutarea-surpriză!

Mai mult, Șumi anunță că, din România, FCSB ar fi destinația preferată pentru el: "Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali! Și garantez că dacă se va întâmpla asta voi câștiga titlul de campion la pas!".

Toate detaliile în ediția tipărită de astăzi! Poți răsfoi Gazeta Sporturilor și în varianta online, aici.

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Superexperimentații lui Petrescu vs. "naivii" lui Dică

Iulian Apostol susține că promovarea în "B" nu se decide doar pe teren

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
blocatu
blocatu  •  19 Martie 2018, 06:08

pe Dodel il au, pe Cracanel il au, mai lipseste Ninel!

albalbastru72
albalbastru72  •  18 Martie 2018, 17:30

Nu e bun titlul(iarasi).Nimeni nu viseaza sa lucreze sub comanda acestuioligofren,poti visa intr-adevar alte lucruri:bani,glorie,recunoastere,respect,etc. poate la asta v-ati referit...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Martie 2018, 16:10

Becali "si-a bagat coada" inca dinainte de play off-ul campionatului trecut,ofertandu-l pe Sumudica si pe mai multi jucatori de la Astra!Rezultatul s-a vazut!In acel play off Astra a jucat... pentru fcsb!Cu exceptia personala a lui Sapunaru, care adunase in el prea multa ura impotriva a ceeace el socotea a fi caracatita gigista ,razbunandu-se cu cateva autogoluri!De ce nu a ajuns Sumudica la fcsb?Pai...era incompatibil cu "managerul general"-omul lui Becali la echipa!Greu de crezut ca Sumudica l-ar fi suferit pe ala langa el pe banca si mai ales sa-i faca ala formula de echipa si sa-i dicteze schimbarile!Dupa cum- nici nu e greu de inchipuit- ca nici "managerului general"nu-i convenea sa vina Sumudica!Opozitia aceluia a fost adevaratul motiv pentru care Sumudica nu a ajuns la fcsb si nu vrajeala aia cu suporterii!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close