FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Masterplan la nivel național! Strategia pusă la punct pentru ca Dinamo să devină o forță

Articol de - Publicat marti, 01 mai 2018 16:06

Răzvan Oprea, inițiatorul Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo", cea pe care o susține Cornel Dinu, a mărturisit că organizația pe care o reprezintă are planuri mari în ceea ce privește clubul, din momentul în care ADPD va prelua clubul.

Asociația va obține personalitate juridică pe 16 mai, după care va urma auditul grupării, pentru ca apoi ADPD să facă o propunere clară lui Ionuț Negoiță.

"Vrem și Academie de fotbal. Nu doar în București, ci să avem sucursale și în alte orașe ale țării, să punem în operă o academie națională. Iar asta putem s-o facem prin parteneriat public privat cu statul, la o adică", a declarat Oprea pentru GSP.RO. 

Oprea a transmis și cum are de gând să implementeze acest sistem: "Sunt multe baze aproape de sau în paragină, le-am putea lua și renova, iar astfel am crea mici centre ale Academiei. Cu timpul, după un an, doi, trei, vom pune tot mai mult din bugetul clubului în juniori. Trebuie să avem grijă de tinerii dinamoviști, fiindcă ei sunt baza". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
fangigi
fangigi  •  02 Mai 2018, 00:19
Postat de 1prezescu pe 01 Mai 2018, 18:14

Vorbim de Dinamo batut clar si fara un efort serios de SEPSI OSK si de Juventus ??? Vorbim de Dinamo din play outul ligii 1 sau de Dinamo Moscova sau Zagreb ???

Va deranjeaza cand fac si altii omenii? Sau doar nasul cu finul au acest privilegiu?

fangigi
fangigi  •  02 Mai 2018, 00:17
Postat de nicolas_blu pe 01 Mai 2018, 16:56

De ce doresti ca dinamo sa se desfinteze...simplu va e frica sa jucati cu Dinamo....Eu nicioadata nu doresc desfintarea FCSB ului sau a stelei ..simplu ca sa ii bat mereu....Si asa va fi mereu!!!

Pacalicii astia de fcsbisti ar vrea sa se desfiinteze toti, Dinamo, CFR, Astra, Craiova, etc, sa joace doar cu satelitii gen Viitura, Botosani si sa ia doar ei titlul!

kwd2015
kwd2015  •  01 Mai 2018, 19:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta e comentaroul tau la un articol despre mucenicii ligii1? Ahahahaha. Slaba esti fetitzo, slaba!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează