FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Medicamentele" noului erou de la Dinamo » Dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut Katsikas

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 16:16

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie cum Georgios Katsikas, fundașul grec ponegrit de specialiști și chiar de o parte dintre propriii fani, a fost "tratat" prin discuțiile avute cu Vasile Miriuță și cu restul colegilor. 

Cel mai apostrofat jucător din lotul lui Vasile Miriuță a contribuit din plin la prima victorie a noului antrenor dinamovist. Giorgos Katsikas a reușit o "dublă" cu reluări trase la indigo în meciul cu Juventus Colentina, 3-0, care au rupt echilibrul partidei luni seară.

Katsikas a reușit să treacă peste accidentările din trecut, dar și peste apostrofările care l-au măcinat în primele sale săptămâni la București. "Era afectat și de jocul său, fiind conștient că nu-i iese, dar și de ceea ce i se transmitea că se spune despre el. Noi am încercat să-l ajutăm și să-l aducem pe linia de plutire, spunându-i că avem încredere în el", au mărturisit coechipierii grecului.

Antidotul stării psihice precare a fost folosit și de Vasile Miriuță, care a avut mai multe discuții nu doar cu Katsikas, ci și cu restul colegilor săi. "I-a transmis că are nevoie de el, că nu va renunța la serviciile lui, că este puternic și trebuie să demonstreze asta", au spus apropiații echipei. Iar tehnicianul l-a lăudat public după meci pe Giorgos: "Se pregătește exemplar, jos pălăria, este un model de urmat pentru toți. Am avut mare încredere în el și s-a văzut în meci". 

Toate detaliile despre problemele avute de Georgios Katsikas și cum a trecut peste ele pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Octombrie 2017, 19:57

PENEDO - CORBU , NEDELCEARU , R.GRIGORE , OLIVA - P.ANTON(st.filip) - COSTACHE , HANCA , SALOMAO - RIVALDINHO(moldoveanu) - NEMEC !!!

fangigi
fangigi  •  18 Octombrie 2017, 18:42
Postat de deny74 pe 18 Octombrie 2017, 18:07

Katsikas fundaș are 2 goluri date,Alibec atacant,niciunul.

Abilec a mai si costat 2 milioane!:))))

deny74
deny74  •  18 Octombrie 2017, 18:07

Katsikas fundaș are 2 goluri date,Alibec atacant,niciunul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează