FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Mesaj clar al lui Gigi Becali pentru oamenii din staff! Detalii de ultimă oră despre fundașul pe care-l vrea

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 12:31

Gigi Becali a spus că la Steaua urmează să mai vină un jucător elvețian, dar și-a anunțat antrenorul că nu va mai scoate bani din buzunar.

"Este vorba despre un fundaş central. Le-am spus lui Reghe şi lui Mihai Stoica să-l ia, dar vor răspunde pentru el. Eu nu îl cunosc. I-am zis lui MM «Eşti director sportiv? Răspunde pentru el! Dacă vreţi să îl luaţi, răspundeţi, că şi eu răspund" a fost declarația lui Gigi la Digi.

Finanțatorul și-a dat acordul ca jucătorul să ajungă la Steaua, dar fără să mai scoată bani din buzunar.

Ce le-a transmis celor din stafful tehnic despre jucătorii pe care care îi mai dorește și alte detalii despre acest subiect poți afla din ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor.

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
timm
timm  •  21 Ianuarie 2017, 16:20
Postat de clod1971 pe 21 Ianuarie 2017, 16:04

Cum îți explici, faptul ca echipa CSA pornește din liga 4 sau 5? Dacă era asa cum susține tu ar fi trebuit sa înceapă din liga1.Dar, nu...pentru ca este echipa.nou înființată. Are deocamdată dreptul legal sa se numească Steaua.Atât.

Pentru ca a instrainat dreptul de joc din divizia 1.Acel drept de joc apartine acum fcsb.

clod1971
clod1971  •  21 Ianuarie 2017, 16:04

Cum îți explici, faptul ca echipa CSA pornește din liga 4 sau 5? Dacă era asa cum susține tu ar fi trebuit sa înceapă din liga1.Dar, nu...pentru ca este echipa.nou înființată. Are deocamdată dreptul legal sa se numească Steaua.Atât.

timm
timm  •  21 Ianuarie 2017, 15:55
Postat de clod1971 pe 21 Ianuarie 2017, 15:51

Palmaresul unei echipe de fotbal este ca preformata unui automobil.Nu este data de numele proprietarului ci de parametrii de construcție. Un automobil cu motor de 130cp v-a avea 130 cp chiar dacă se schimba proprietarul.

:))))). Ai inteles. Nu a fost instrainat palmaresul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează