FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Mihai Stoica despre momentul care l-a afectat cel mai mult: "Asta e decepția carierei mele"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 00:00

Mihai Stoica respinge ideea că Viitorul i-a "furat" campionatul Stelei în sezonul trecut și spune că acel moment a fost cel mai urât din cariera sa.

- Care e explicația dumneavoastră pentru faptul că Steaua a cumpărat jucători de peste 10 milioane de euro în ultimii doi ani și a pierdut titlul de fiecare dată?
- Am fost lângă echipă doar spre sfârșitul sezonului 2015-2016, n-ar fi corect să dau eu explicații. Faptul că n-am câștigat titlul în sezonul trecut este una dintre cele mai mari decepții din cariera mea! Evoluții sinusoidale, accidentări, erori incredibile comise în ultimele faze ale unor jocuri importante, arbitraje potrivnice.

- Pe lângă investițiile financiare uriașe există și o altă explicație pentru care doar Steaua se califică an de an în grupele cupelor europene?
- Indiscutabil, faptul că toți adversarii Stelei din Liga 1 tratează altfel meciurile cu noi. Am fost peste 10 ani conducător de club la Galați și știu cât de mult așteptam să jucăm cu Steaua. Aproape toți jucătorii adversarilor încearcă să se autodepășească în disputele cu noi. Asta ne ajută enorm în Europa.

- Înainte se spunea că reușiți să stopați, în mare măsură, imixtiunile lui Gigi Becali în atribuțiunile antrenorului. Mai e valabil și în prezent?
- Gigi n-a fost nici măcar la un antrenament în cei peste 14 ani de când a preluat echipa! Alți patroni cer sărituri cu genunchii la piept.

- Este adevărat că au existat, în această vară, mai multe momente tensionate între dumneavoastră și Gigi Becali din cauza implicării impresarului Anamaria Prodan în anumite transferuri?
- Nimeni nu se poate implica în transferuri la Steaua, în afara lui Gigi Becali!

Ce spune Mihai Stoica despre derby-ul cu Dinamo, ce jucători îi plac de la rivală, pe cine ar fi văzut la națională și cu cine crede că se bate FCSB la titlu aflați din ediția tipărită și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  24 Septembrie 2017, 21:36

Extrem de interesant un interviu in care ceri unui *** sa vorbeasca despre cel care ii asigura hainutele de firma... Dar *** are o calitate: stie mereu sa raspunda fara sa spuna nimic iar cei care-l intreaba fac din asta...un articol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  23 Septembrie 2017, 18:13

argatul din cutie vorbeste cam mult,gheghe l-ai scapat *** din mana si..............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  23 Septembrie 2017, 17:05

uite acum cumpar gazeta digitala ca sa citesc ineptiile puscariasului tamplar, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează