FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Miriuță l-a iertat și îl reprimește la antrenamente: "Ne va ajuta mult"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 22:01

Vasile Miriuță a anunțat că un alt fotbalist implicat în scandalul de sub Pietricica, Valentin Costache, se va întoarce de zilele viitoare la antrenamente.

Și poate evolua chiar în meciul cu CFR, după reluarea campionatului. Puștiul de 19 ani a marcat 3 goluri în actuala ediție și a ieșit accidentat după eșecul cu Viitorul (0-4).

"Costache poate evolua contra Clujului, va intra la antrenamente și va juca. E tânăr, de perspectivă, am vorbit și cu el, de mai multe ori.

Cred că a înțeles ce trebuia să înțeleagă. Ne va ajuta mult, își va schimba comportamentul", a spus antrenorul pentru GSP.RO. 

Valentin Costache a fost suspect de ruptură musculară, însă veștile au fost mai bune și n-a fost vorba decât despre o întindere, așa că a putut fi recuperat mai devreme. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
mosvasile
mosvasile  •  07 Noiembrie 2017, 17:12

Bun,jucatorii au fost primiti-ca d-aia sunt platiti,vorba cantecului !Da tu,Loczi bacs,ce treaba mai ai p-aici?!

atentu
atentu  •  07 Noiembrie 2017, 14:45
Postat de atentu pe 07 Noiembrie 2017, 07:44

,,Antrenorul" Miriuţă ( !!!) şi-a dat deja măsura valorii prin felul în care a gestionat episodul cu ***. Se pare că are o mare suferinţă ( sau nu ) din cauză de lipsă de coloana vertebrală şi rămâne de văzut ce se va întâmpla la următoarea ispravă a ,,fotbaliştilor" de la Dinamo care s-au obişnuit deja să-şi facă de cap şi să fie cocoloşiţi. Nu e cazul să vorbim aici de rezultate merituoase în teren.

Vezi tu, ziaristul lui peşte ***, nesimţirea şi *** l-ai dus la rang de artă ! În timp ce eu comentez pe baza articolelor voastre abjecte şi tu mă cenzurezi pentru că am folosit cuvântul ,,***" pentru Steliano Filip şi sleahta lui, la 9,58 azi 7 oct 2017 ce vedem în *** gsp : un articol despre Steliano Filip cu toate amănuntele legate de aventurile sale cu alcool şi ***, semnat tot de un anonim sau poate chiar de tine. Ce zici de asta, papagalule, ăsta e jurnalism la clica tolontanului, nu ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  07 Noiembrie 2017, 10:08
Postat de bazileon pe 07 Noiembrie 2017, 06:40

Poti mai mult d'atat, J.M. Sau e prea devreme?

El s-a nascut prea devreme.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează