FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV Miriuță schimbă primul "11" » Cum poate arăta Dinamo în derby-ul cu FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 13:14

Dinamo și FCSB vor juca duminică, de la ora 20:45, în derby-ul Ligii 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că pentru meciul cu FCSB, Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, pregătește trei schimbări în primul "11".

Cu toate că l-a apărat pe Laurențiu Brănescu, pe care-l alintă "Gigi Buffon", tehnicianul o ar putea să-i ia mănușile de titular fotbalistului care ține în acte de Juventus Torino. Astfel, între buturi, având în vedere și miza uriașă care va fi pe Național Arena, urmează să apară Jaime Penedo.

Din primul "11" va dispărea și Monroy! Miriuță a realizat că ibericul nu duce ritmul după ce n-a jucat deloc în ultimele 8 luni. Pe poziția lui Monroy ar putea apărea Dan Nistor pentru a-i face loc în formula de start lui Gabriel Torje. Mijlocașul de 28 de ani a revenit cu gol în tricoul "câinilor" după o pauză de aproape 7 ani, iar Miriuță se gândește să-l arunce în luptă în Derby din primul moment.

În cazul foarte probabil în care Nedelcearu va pleca în Rusia (detalii aici), Katiskas va intra în primul "11".

Cum ar putea juca Dinamo: Penedo - Romera, Katsikas, Marici, V. Olteanu - D. Nistor, Mahlangu - Torje, Pesici, Salomao - Nemec

3 goluri au mai primit "câinii" doar de la Athletic Bilbao într-un meci al actualei ediții, pe San Mames, în preliminariile Europa League

23 de meciuri a apărat Penedo în acest sezon, încasând 25 de goluri. În 9 partide, a menținut plasa neatinsă

5 partide a apărat Brănescu în actuala ediție, încasând 7 goluri. Doar într-un singur meci n-a luat gol

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
mosvasile
mosvasile  •  14 Februarie 2018, 19:51

Nici nu ma mai intereseaza!Mai bine tin cu Dinamo al lui Badea!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  14 Februarie 2018, 17:09

Miriuta ,demisia de onoare pentru ca salvatoru vinde tot ,din pacate nu ai *** si esti si slabut antrenor ,daca nu bati fecesebeeee du-l cu tine la budapesta pe salvator si ramaneti acolo nu va vom regreta hahalerelor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  14 Februarie 2018, 16:49

TORJE N-ARE SUFLU NICI PENTRU 30 MINUTE ...!!!!! PALICI POATE JUCA 30-40 MINUTE ...!!! ECHIPA CASTIGATOARE AR FI : BRANESCU -- ROMERA ; MARICI , KATZICAS ; V OLTEANU ; -- DUDEA ; MAHLANGU ; --- PESICI; NISTOR ; SALOMAO ; --NEMEC ....!!!! DUDEA TREBUIE SA FIE PUNCTUL FIX DIN MIJLOC ....!!!!! NEDELCEARU AM INTELES CA PLEACA ...!!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează