FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV MM Stoica a lămurit situația! Care este rolul său de la club din acest moment + ce îi interzice pedeapsa complementară

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 15:04

 Mihai Stoica a lămurit care este rolul său de la club din acest moment. Recunoaște că încă nu poate negocia transferuri și că nu are drept de semnătură, însă face multe alte lucruri importante. 

- Ne puteți detalia care este rolul dumneavoastră la Steaua? Pentru că pedeapsa complementară vă interzice anumite lucruri!
- Sunt o bază de date ambulantă. Urmăresc toate meciurile Ligii 1 și nu numai, asigur consultanță când sunt solicitat. Mă ocup de programul echipei, de tot ce înseamnă activitatea cotidiană până în cele mai insignifiante detalii, gen fontul folosit la inscripționarea echipamentului de joc sau ținutele oficiale pentru cupele europene. La ora asta, lucrez la cantonamentele din iarnă, în timp ce alții nu știu nici când se reia campionatul.

- Vi se pare că vi s-a schimbat fișa postului față de ceea ce făceați la Galați sau la Urziceni?
- Nu mai negociez transferuri. Nu am drept de semnătură.

FCSBDinamo este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSPS.RO. 

Citește întreg interviul cu Mihai Stoica din ediția tipărită și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
tihi
tihi  •  24 Septembrie 2017, 16:13

Daca nu ai dreptul de samnatura,nu ai dreptul nici la ironii,arogante si cinism !!! Trebuie sa inveti sa fii om,sa stii sa te comporti,dupa aceia sa fii reabilitat juridic,si atunci ai dreptul sa vorbesti si peste masura,dar si atunci cu respect pentru oameni,pentru fotbal si pentru adversari!!!

sooos1ck
sooos1ck  •  23 Septembrie 2017, 19:07
Postat de deny74 pe 23 Septembrie 2017, 19:12

***

Maturizeaza-te, și poate o să înțelegi!

zizu
zizu  •  23 Septembrie 2017, 19:06
Postat de kwd2015 pe 23 Septembrie 2017, 18:07

Asta era pt zizu zisa si zizi. Dar am gresit pe telefon..... si nu am dat reply

tu oricum...esti gresit total! si cu reply si fara! eu oricum ...nu prea inteleg ,sunt mai de de la tara....stiu doar ca mi raspunzi!..:)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează