FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 24 SEPTEMBRIE, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV MM Stoica a uitat de cearta cu Alibec! Declarații măgulitoare pentru căpitanul FCSB și Budescu: "Să se vorbească mai mult despre asta"

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 12:05

Mihai Stoica a uitat de cearta cu Denis Alibec și îl laudă pe acesta pentru calitățile pe care le are. Și Budescu este printre preferații lui MM. Oficialul roș-albaștrilor le ia apărarea celor doi fotbaliști ai FCSB-ului, contestați mult pentru lipsa de constanță din acest sezon și pentru comportamentul din timpul partidelor. 

- Cât de greu îi este unui antrenor să lucreze cu unii dintre cei mai buni jucători pe care îi are fotbalul românesc în acest moment?
- Teoretic, mult mai ușor decât unui antrenor care are un lot format din jucători fără valoare.

- Alibec, Coman, Budescu sunt jucători cu caractere dificile. V-ați temut că vestiarul poate "exploda" când se strâng la un lot atâtea vedete?
- Aparenţele înșală. Budi e diferit doar pentru că e cel care aduce buna dispoziție mereu, iar Coman este un copil foarte deschis și simpatic. Și Denis e un jucător de grup, e un tip spiritual. El are o problemă doar cu reacțiile din timpul meciurilor. Obsesia pentru victorie și pentru evoluțiile lui, pe care și le dorește mereu foarte bune, îl împiedică să-și cenzureze reacțiile. Când nu-i iese jocul, e o bombă cu ceas!

- În 20 și ceva de ani chiar nu s-a mai întâmplat să vă vorbească cineva ca Alibec? Niciun jucător care să fi țipat la dumneavoastră?
- Nimeni, niciodată!

- Toată lumea îl critică pe Alibec pentru comportamentul său din teren. Chiar nu există nicio măsură care să-l poată liniști?
- Se face cam mare caz pe tema asta. Prefer să se discute mai mult despre instrucția pe care a făcut-o cu internaționalii lui Plzen sau despre faptul că l-a ridiculizat pe Matthieu de câteva ori în play-off UCL.

FCSB - Dinamo este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSPS.RO. 

Citește întreg interviul cu Mihai Stoica din ediția tipărită și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zizu
zizu  •  23 Septembrie 2017, 17:32
Postat de ando89 pe 23 Septembrie 2017, 15:47

Prietene, nu vreau să-mi iau cartonaș galben, că mâine avem meci. De ce nu mă întrebi și tu despre lucruri neinteresante cum ar fi supraacciza la combustibil sau finanțarea sportului de către consiliile locale?:))

m au ingalbenit pe mine destul azi!..:) si cand am scris ...apa sau aer....m au moderat! asa fac ei sambata si duminica cand nu le sunt sefii in redactie si mai ales inainte de meciul direct! de ce sa scriem noi ce nu le convine,ne ingalbenesc cum si cand vor ei...:)! asa ca ...maine scrieti si ptr mine,ca pe mine fac ei cumva sa nu pot posta..:)

ando89
ando89  •  23 Septembrie 2017, 15:47
Postat de zizu pe 23 Septembrie 2017, 15:41

s a reprofilat ca peste,gigi? nu stiu daca mm scoate ceva!

Prietene, nu vreau să-mi iau cartonaș galben, că mâine avem meci. De ce nu mă întrebi și tu despre lucruri neinteresante cum ar fi supraacciza la combustibil sau finanțarea sportului de către consiliile locale?:))

zizu
zizu  •  23 Septembrie 2017, 15:41
Postat de ando89 pe 23 Septembrie 2017, 13:44

N-a uitat, a fost obligat de jijica să închidă gura. Probabil că i-a spus cam așa: băi michele, eu pe Denis vreau să-l vând pe 15 milioane, pe tine cât aș putea lua?

s a reprofilat ca peste,gigi? nu stiu daca mm scoate ceva!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează