FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 24 SEPTEMBRIE, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV MM Stoica încinge marele derby! Mesaj către Peluza Cătălin Hîldan

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 09:17

Mihai Stoica așteaptă cu nerăbdare marele derby cu Dinamo, partidă pe care o vede cu totul specială, indiferent de condițiile în care se dispută. Se teme însă că fanii din provincie nu vor veni la acest joc, alegând doar partidele din cupele europene. 

- Vi s-a părut corectă decizia LPF de a amâna meciul Dinamo - Chiajna și cât de mult îi va ajuta pe dinamoviști?
- Că mi se pare sau nu corectă, nu contează. E un mare avantaj pentru Dinamo. Totuși, e vorba de Derby, iar în meciurile speciale jucătorii au resurse nebănuite.

- Cât de mult va conta publicul?
- Steaua-Dinamo ar fi un meci special și dacă s-ar juca având porțile făcute din borduri. Pe Arenă, cu zeci de mii de oameni în tribune, e senzațional. Din (ne)fericire, unii suporteri steliști, mai ales cei din provincie, aleg să vadă pe stadion meciurile noastre din cupele europene și vor absenta la Derby.

- E primul derby pentru antrenorul Dică. Ca jucător a avut 22 de dueluri cu patru echipe diferite și cu niciuna nu are palmares negativ. Va conta experiența lui împotriva lui Dinamo și ca antrenor?
- Îmi place să cred că da. Sper să reedităm cu Dică seria începută în 2011, în finala Cupei României, după care am avut șase victorii la rând.

- Veți sta pe bancă la meciul cu Dinamo, credeți că asta îi va incita și mai mult pe suporterii dinamoviști?
- Au atins deja nivelul maxim de incitare. Oricum, nu sunt pasionat de scandările lor penibile la adresa mea sau de steagurile pe care le fâlfâie entuziaști prin peluză. Pe mine mă interesează echipa și suporterii noștri.

FCSB - Dinamo este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSPS.RO. 

Citește întreg interviul cu Mihai Stoica din ediția tipărită și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
its1134
its1134  •  23 Septembrie 2017, 20:25

Cătălin Hâldan e mort (RIP) iar Peluza Cătălin Hâldan e muritoare de foame.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Septembrie 2017, 16:32
Postat de Badica Tudor pe 23 Septembrie 2017, 13:46

bai sunteti nebuni,nu trece o zi fara sa l promovati pe acest penal,este mereu pe prima pagina ,asta inseamna prostie ,sau interes.tara asta are alte valori care trebuiesc promovate!!

da, vrem cu borcea si cu presedintele de la dinamo, ioan becali.....

1272923266081255
Badica Tudor  •  23 Septembrie 2017, 13:46

bai sunteti nebuni,nu trece o zi fara sa l promovati pe acest penal,este mereu pe prima pagina ,asta inseamna prostie ,sau interes.tara asta are alte valori care trebuiesc promovate!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează