FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

EXCLUSIV "Mourinho" de pe banca Petrolului Ploieşti dă o declaraţie suprinzătoare: "Modelul meu e altul, acum îi citesc cartea"

Răzvan Lucescu, foto: GSP
Răzvan Lucescu, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 16:33

Într-un interviu amplu dat pentru ziarul Gazeta Sporturilor, tehnicianul Petrolului Ploieşti, Răzvan Lucescu, a fost confruntat cu întrebarea care îl urmăreşte de cînd s-a apucat de antrenorat: "Cît de mult iubeşte jocul defensiv?"

Sînt 3 pagini de confesiuni, care pot fi citite EXCLUSIV în ediţia tipărită sau pe platforma Gazeta Digitală. Răzvan explică de ce crede că Mutu ar trebui să fie convocat la naţionala lui Piţurcă, fiindcă "e un tip special, are o sensibilitate aparte, trebuie să joace cu sufletul", care e compatibilitatea Mutu-Albin şi alte detalii din vestiarul Petrolului + hobby-uri sau preocupări din timpul său liber.

Apoi au venit declaraţii suprinzătoare. Poreclit "Mourinho din Giuleşti" în perioada UEFAntastică, Răzvan Lucescu face o mărturisire neaşteptată: "Sînt înnebunit după Barcelona lui Guardiola. care a însemnat o şcoală de fotbal, de la organizarea ofensivă şi defensivă pînă la gestionarea vedetelor.

În cartea sa, povestea că, după fiecare meci în care toţi se bucurau pentru o victorie, se retrăgea în cabinet şi se gîndea deja la următoarea partidă. Şi mereu apărea cîte un fotbalist care să-l întrebe de ce nu joacă, oferea explicaţii, dar la final primea deseori răspunsuri de genul: "Da, mi-e clar, îl preferi pe celălălat!".

Jucătorii se gîndesc doar la ei, puţini au capacitatea de a prinde mai multe probleme. Ca antrenor, e important în final însă să fii drept şi să spui lucrurile fără ocolişuri".

Citeşte interviul integral în Gazeta Digitală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mbdmbd
mbdmbd  •  20 August 2014, 19:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Gica oparica sectorul cinci (5) e Las Vegas fata cartierul ala Ploiesti:))

dorelus
dorelus  •  20 August 2014, 16:06

Ce citeste "camasa lui hristos"?

dorelus
dorelus  •  20 August 2014, 16:05

Ma dara voi chiar nu stiti a scrie lucruri interesante?DA NOI CE FEL DE ZIARISTI SUNTEM?BANALI DA BANALI

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close