FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu propune transferuri TRĂSNITE la Dinamo: "Vreau să ne batem la campionat"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 08:52

Adi Mutu încearcă să se folosească de relațiile pe care le are în Italia pentru a face transferuri importante în această iarnă. 

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie în exclusivitate că managerul lui Dinamo a încercat chiar de ziua lui să îl aducă Giampaolo Pazzini, atacantul de 32 de ani al celor de la Hellas Verona, din Serie B.

Mutu și Luca Toni, conducător la echipa din Verona, au avut o discuție telefonică, iar "Briliantul" i-a cerut italianului să îl lase pe Pazzini la Dinamo.

"Dacă tot m-ai sunat, nu vrei să mi-l împrumuți și mie până în vară? Vreau să ne batem la campionat și la cupe și aș avea nevoie de el" i-a spus Mutu lui Toni

Mutu îl știe pe atacantul italian de la Fiorentina, unde au jucat împreună.  Pazzini, 32 de ani, este unul dintre cei mai importanți atacanți din ulimii 10 ani. A jucat la Atalanta, Fiorentina, Sampdoria, Inter, AC Milan și Hellas Verona.

1.500.000 €este cota lui Pazzini, potrivit transfermarkt.de

Toate detaliile legate de transferul lui Pazzini și răspunsul pe care l-a dat Luca Toni le poți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Citește și: Dinamo începe campania de transferuri! Mutu aduce un jucător care are 6 meciuri în ultimele 2 sezoane

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (21)
duta_dd
duta_dd  •  10 Ianuarie 2017, 20:17

unprost asta de cica scrie articole ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb.86
fcsb.86  •  10 Ianuarie 2017, 15:44

Daca se intampla asta Dinamo se va destabiliza ingrozitor de rau. Defapt cred ca asta a fost una din marile probleme la Dinamo, care cum a venit a schimbat strategia din mers. Pana nu de mult urmareau doar tineri, acum aduce Mutu de 30-32 ani. Sa fim seriosi, cine vine la varsta aia in Romania, nu o face pentru bani cu siguranta sau cel putin nu la un club ca Dinamo cu salarii foarte mici, vine pus pe distractie (sunt cluburi de noapte foarte frumoase in Romania comparativ cu multe tari din Europa). Mai aduce vreun fost coleg de pe la X echipa unde a fost el, face anturaj la Dinamo, sa vedeti dupa show-uri!

chris_bu67
chris_bu67  •  10 Ianuarie 2017, 15:24
Postat de spinoza pe 10 Ianuarie 2017, 14:54

In pumni sau in liniutze? In ce sa va bateti?

Prietene,ai uitat atât de repede de umilințele de dinainte de Crăciun?Ești tare nesimțit trezindu-te elucubrând!De Nilă ai auzit?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează