FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu vine cu replica pentru președintele lui Dinamo: "Noi am plecat pe locul 7, ei au încheiat pe 8. Să lăsăm publicul să judece"

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 11:26

Adrian Mutu i-a răspuns lui Alexandru David, președintele lui Dinamo, care i-a acuzat pe "Briliant" și pe Cosmin Contra că ar fi de vină pentru faptul că formația roș-albă n-a prins play-off-ul.

"Înțeleg supărarea celor de la Dinamo pentru că n-au prins play-off-ul, dar nu se poate da vina pe mine și pe Contra, noi am plecat în etapa a 10-a. Au mai fost 16 meciuri dacă nu mă înșel în care se putea redresa poziția în clasament. A fost și o perioadă de transferuri în care puteau foarte bine să corecteze așa zisele greșeli pe care ei spun că noi le-am făcut.  Într-adevăr, am greșit transferul lui Albin, am crezut prea mult în el și el a venit nepregătit. Am remediat acea greșeală, că l-am dat afară în decurs de o lună.

Mie mi se par scuze nefondate. Nu le face cinste celor de la Dinamo să spună acest lucru. Nu sunt de acord cu părerea lui David. E clar că aveau tot timpul pentru a redresa echipa după plecarea noastră. Contra a lăsat echipa pe locul 7 și a terminat sezonul regulat pe poziția a 8-a. Se vede că gestionarea lucrurilor după plecarea noastră nu a fost cea mai bună. Să lăsăm publicul să judece", a declarat Adrian Mutu pentru GSP.ro.

Cosmin Contra și Adrian Mutu au plecat după 10 etape de la echipă, la finalul unui Craiova - Dinamo, scor 2-2. În acel moment, "câinii" erau pe 7, iar înaintea lor erau formații ca Timișoara și Botoșani, ambele ratând play-off-ul.

"Strategia am făcut-o împreună cu Alexandru David și cu domnul Negoiță pentru meciul de calificare în Europa League, dar nu ne-a ieșit" Adrian Mutu

Ce a spus Alexandru David despre Mutu și Contra în Gazeta de azi:

- Ce n-a funcționat?
- Tocmai acest mecanism complex n-a mai fost respectat vara trecută. Am greșit pentru că am mers exclusiv pe mâna antrenorului și a directorului general din acea perioadă, renunțând la regulile de organizare, care până atunci funcționaseră, cu un procent destul de mare de reușită.

- Adică ați greșit că ați mers pe mâna lui Contra și a lui Mutu?
- Da. Așa au apărut în ecuație jucători ca Albin, ca Bokila, așa l-am dat pe Nistor sau am renunțat la niște jucători ca Busuladzici sau Bumba. Dar având în vedere performanța reușită în sezonul trecut și susținerea uriașă de care beneficiau cei doi am mers sută la sută pe mâna lor.

- Cei doi au plecat în etapa a 10-a, în septembrie, ar fi fost timp destul să vă repoziționați.
- Am încercat în această iarnă, iar jucătorii aduși, de această dată respectând schema de organizare pe care v-am spus-o, eu zic că au confirmat. Fie că vorbim de repatrierea lui Nistor, de venirea lui Pesici, Torje, Popa sau Palici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
mannecken
mannecken  •  02 Martie 2018, 21:28

Citind comentariile publicul a décis :)

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  02 Martie 2018, 18:35

david ,salvatoru ,mutusi contra = faliment ,plecatila ***!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  02 Martie 2018, 16:10

Are dreptate Mutu!Cat despre Alexandru David ala-despre care unii afirma ca ar fi presedintele lui Dinamo-ar trebui intrebat daca a vazut vreodata vreun meci intreg de al lui Dinamo-in afara de cele jucate cu fcsb!De ce sa nu fi vazut?Pai,pentru ca el era gazetar de box si pentru ca e ...fcsb-ist declarat!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează