FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI, LUNI, 20:00, TELEKOM, DIGI, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV N-a vrut să vină la Dinamo, dar luni îi e adversar » Un pericol suplimentar pentru ”câini”

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 17:47

Dinamo joacă luni seară cu FC Voluntari în Ștefan cel Mare, o partidă foarte importantă, mai ales că roș-albii sunt iar la 4 puncte de Viitorul și de Astra, cele două echipe învingând în startul etapei.

"Câinii" vor avea un adversar în plus. Un rival mai vechi, care n-a acceptat oferta din vară a dinamoviștilor.

Lucian Sânmărtean este în lotul lui Claudiu Niculescu, mijlocașul de 37 de ani va avea posibilitatea de a juca din nou în campionatul românesc. "Magicianului" i-a sosit certificatul internațional de transfer și ar putea fi folosit mâine seară.

Sânmărtean n-a mai jucat din luna aprilie 2017! De când era la Al Taawon. Lucian a pierdut prima parte a ediției 2017/2018, după care a semnat luna trecută cu Voluntariul.

Fotbalistul a fost dorit în vară de Dinamo, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor la momentul respectiv. Ex-stelistul a avut discuții cu oficialii de atunci ai roș-albilor, doar că a evitat să vină la "câini", comentând ulterior la Digi Sport: "Ar fi foarte mare presiune, iar eu nu eram bine pregătit, știam ce pot. N-am vrut să încurc și să mă încurc".

Și Adrian Mutu a declarat în august: "Ni l-am dorit, dar el a spus că nu vrea să vină, că nu se simte în stare să facă față presiunii la nivelul acesta. În ciuda vârstei, mie mi-ar fi plăcut mult. Am apreciat sinceritatea lui. Sunt sigur că va mai juca, dar nu la o echipă importantă din Liga 1, pentru că o mai face doar din plăcere".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează