FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

EXCLUSIV Neaga a comentat ultimul meci suspect din play-out: "Jucătorii mei sunt niște gladiatori"

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2018 17:35

Rică Neaga a comentat meciul suspect câștigat de Chiajna la Botoșani cu1-0, rezultat care-i dezavantajează pe cei de la ACS Poli Timișoara în lupta pentru evitarea retrogradării.

Victoria Chiajnei la Botoșani (1-0), în condițiile în care oaspeții au jucat și în inferioritate numerică din minutul 16, a trezit suspiciuni.

Implicat cu ACS Poli în lupta pentru evitarea retrogradării, ca și Concordia, Rică Neaga a preferat să adopte o atitudine diplomatică atunci când a fost chestionat în legătură cu deznodământul partidei de miercuri.

"În play-out se poate întâmpla orice. Nici Sepsi nu mai pierduse până la meciul cu Chiajna. Și nici eu nu credeam că o să iau bătaie la Sfântu Gheorghe în superioritate. Contează foarte mult micile detalii", a comentat antrenorul Timișoarei pentru Gazetă.

Poli va juca la rându-i la Botoșani, pe 24 mai, iar Neaga se așteaptă "să câștigăm! Uneori se poate, alteori, nu". 

"Patronul Botoșaniului a zis că Enache ar trebui să-și rupă carnetul? Nu vreau să comentez. Enache e un antrenor promițător, a avut rezultate" Adrian Neaga, antrenor ACS Poli

"Jucătorii mei sunt niște gladiatori. Rezultatele de până acum nu reflectă valoarea lotului. Am încredere că ne vom salva"
Adrian Neaga, antrenor ACS Poli

 clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  17 Mai 2018, 19:40

Daaaa, glandiantori in divizia B :))

mosvasile
mosvasile  •  17 Mai 2018, 19:24

Ia sa ne spuna tanarul Craitoiu-responsabilul cu "scenariile",ca sa nu zic insinuarile: Daca patronul Chiajnei-adica dom' primar Minea- este finul lui "nea GG", iar "nea GG" il are la degetul mic pe patronul Botosaniului-adica dom'Iftime-se poate aranja "o omenie"?

gabryel28
gabryel28  •  17 Mai 2018, 17:53

Echipele fantoma ale psd isi impart punctele intre ele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează