FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Negocieri pentru înlocuirea lui Dică!? » Un antrenor a făcut o vizită fulger acasă la Gigi Becali: "Nu-mi vine să cred că cineva m-a văzut..."

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 13:37

Antrenorul italian de 52 de ani a fost pentru două zile la București, iar astăzi, în jurul prânzului, a fost văzut la reședința din centrul Capitalei a patronului FCSB

Gigi Becali și-a făcut planurile pentru finalul sezonului actual. "Dacă cineva vrea să pună la pariuri, să îşi pună toată averea că Dică rămâne la FCSB dacă ia titlul! Dar dacă nu cucereşte campionatul, pleacă!" e declarația făcută de Becali în urmă cu o lună. Iar de atunci, finanțatorul roș-albaștrilor a avut mai multe discuții cu antrenori care ar putea să-i ia, din vară, locul lui Dică: Rednic, Iordănescu jr, Șumudică și Reghecampf. Iar ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Cristiano Bergodi! Antrenorul care a fost demis de la echipă după ce l-a dat afară pe Becali din vestiar, la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol.

Vizită la palat!

Sursele Gazetei au dezvăluit că Bergodi a fost văzut, astăzi la prânz, la palatul lui Becali de pe Aleea Alexandru, asta după ce, cu o zi înainte, fusese în tribune la Chiajna - Voluntari. Gazeta a luat legătura ieri cu antrenorul de 52 de ani pentru a comenta inedita vizită. "Plec la aeroport, am fost două zile la București. Oferte de la echipe din Liga 1? Momentan nu e nimic! Dacă primesc vreo ofertă, mă voi întoarce cu plăcere în România! Nu vreau să se facă acum niciun fel de speculații pentru că nu are niciun sens. Dacă cineva mă dorește, iar clubul vrea să facă performanțe, atunci sunt dispus să discutăm și să vedem ce vom face. Vreau să mă întorc în România pentru că m-am simțit foarte bine în toată perioada petrecută aici", a spus italianul în exclusivitate pentru Gazetă.

"Vedem din vară!"

Întrebat concret despre vizita-fulger de la București și despre o posibilă discuție cu Becali, Bergodi a devenit evaziv. "Incredibil... Eram în taxi cu fiul meu și după ce am văzut Casa Poporului ne-am oprit și la Gigi la palat să-i arăt unde își petrece timpul și unde am semnat eu contractul, unde am fost prezentat. Nu-mi vine să cred că cineva m-a văzut când am ieșit de acolo! Oricum, nu era nimeni la palat.... Ne-am dat jos din taxi și am făcut niște poze... Chiar nu vreau să se facă vreo speculație acum, așa cum s-a făcut și după meciul de la Chiajna. Am fost acolo să vedem un meci și să mă întâlnesc cu Renzo Rossi. Nimic mai mult! Nu pot să vorbesc acum despre preluarea unei echipe din România când mai sunt doar patru etape din play-off și 8 din play-out! Vedem din vară ce o să fie... Cert e că dacă cineva mă vrea, eu mă întorc cu plăcere pentru că îmi place fotbalul românesc", a mai declarat Bergodi.

"Principala diferență pe care am simțit-o după ce am trecut la Steaua, față de ce era la CFR? Presiunea. Ca la Steaua nu mai e nicăieri în România, cu atâta mediatizare, non-stop se discută despre echipa asta! Eu sunt deschis în continuare pentru oferte din Italia, din România, de oriunde. De mai mult de un an nu am angajament"
Cristiano Bergodi pentru GSP în februarie 2018

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (35)
116539105625550
Mihai Chirita  •  22 Aprilie 2018, 14:15

Obiective turistice Bucuresti: 1. Palatul Parlamentului 2. Palatul lu' Becali 3....

10202925648180625
Eugen Qy  •  22 Aprilie 2018, 23:44

..Pai si nu e ! ?? Este singura Cladire din lume, ACHIZITIONATA, GRATUIT, LEGAL, , desi in mod onest, si firesc, ar fi COSTAT O AVERE !!! Probabil de aici i-a venit ideea de a ACHIZITIONA si STEAUA tot GRATIS !!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  22 Aprilie 2018, 23:43
Postat de Mihai Chirita pe 22 Aprilie 2018, 14:15

Obiective turistice Bucuresti: 1. Palatul Parlamentului 2. Palatul lu' Becali 3....

..Pai si nu e ! ?? Este singura Cladire din lume, ACHIZITIONATA, GRATUIT, LEGAL, , desi in mod onest, si firesc, ar fi COSTAT O AVERE !!! Probabil de aici i-a venit ideea de a ACHIZITIONA si STEAUA tot GRATIS !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează