FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Negoiță vorbește în premieră despre asaltul lui Badea și Borcea asupra clubului: "Spun asta fără să dau prea multe detalii"

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 13:20

După ce a câștigat procesul cu Ionuț Negoiță, Nicoale Badea, fostul acționar de la Dinamo, ar încerca acum să recupereze clubul alb-roșu, în contul unei datorii de 2 milioane de euro.

Astfel, Dinamo s-ar putea afla în centrul unui scandal așa cum e și la Steaua, dacă Badea va începe să pună presiune pe actualul finanțator.

Ionuț Negoiță, finanțatorul clubului alb-roșu, a oferit pentru GSP.RO o scurtă reacție prin care a ținut să sublinieze faptul că nu va renunța la club sub nicio formă.

- Domnule Negoiță, ați pierdut definivitv procesul cu Badea. Ce veți face acum?
- Nu vreau să comentez prea mult. Clubul Dinamo va rămâne la mine, nu se pun problema de altceva. 

- Veți plăti suma de 2 milioane de euro?
- Fără să dau prea multe detalii, vreau să spun că echipa va rămâne a mea. Să nu își facă unii iluzii. Dinamo e al meu!

Cine ar trebui să o conducă pe Dinamo?

Badea și Borcea
Ionuț Negoiță
Altul

 

"În ceea ce privește situația litigiului personal pe care îl am cu domnul Nicolae Badea trebuie să fac următoarele precizari:

  • Prioritatea mea, atunci când am preluat Dinamo, a fost să salvez clubul din colapsul financiar în care se afla. La asta am lucrat până acum și cred că am reușit să aduc clubul pe linia de plutire.
  • Dinamo a fost și rămâne o prioritate pentru mine, iar consecința directă este că celelalte litigii personale au fost lăsate în planul secund.
  • Sunt convins că împreună cu domnul Badea vom găsi soluții pentru rezolvarea acestei probleme pentru că sunt sigur că ambii vrem, în primul rând, binele lui Dinamo" Ionuț Negoiță, printr-un comunicat emis ieri

BADEA ȘI bORCEA PLĂNUIESC REvenirea

Conform surselor Gazetei, Nicolae Badea a plănuit împreună cu Cristi Borcea de un an de zile întoarcerea la Dinamo ca acţionari.

Cei doi ştiu că Ionuţ Negoiţă nu are 2.000.000 € lichizi pentru a-i achita lui Badea datoria din momentul preluării acţiunilor în 2013 şi au de gând să îi facă o ofertă actualului patron dinamovist pentru a prelua pachetul majoritar de 92%.

Întrebarea care se pune este: de ce l-a acţionat Badea în instanţă pe Negoiţă dacă oricum vrea să ia clubul? Patronul Computerland ar fi vrut să se plaseze pe poziţie de forţă în negocierile cu Negoiţă şi să îi forţeze mâna acestuia să vândă. 

Citește AICI articolul integral

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  19 Ianuarie 2017, 20:19

Parerea mea ca sutinator Domnul Badea nu are ce cauta la Dinamo a Distrus Comp.si probail vrea sa transforme Dinamo in Desert ,a fost la Dinamo si stim ce a facut acolo si-a inpartit prada ca in BD !!!!Domnu Negoita e la carma unei Masini care nu si-o permite sincer iar Masina se numeste Dinamo! Domnu Borce ar fi indicat sa conduca el stie cum so faca, dar a facut si Greseli prima gresala nu a platit Performanta!As fi de acord cu dansu da sub o noua Formula !Fara Frati Becali, Fara Nasu lui fara Mafie sa nu uite cum a ramas singur pe pista la Meciul cu Brasovu!!!!!

1745flo
1745flo  •  19 Ianuarie 2017, 20:08
Postat de gilos pe 19 Ianuarie 2017, 17:17

Razvan Marin pleaca pe doua milioane si jumatate de euro, iar Vali Lazar pe doua sute de mii de euro.... Atat poate Negoita, atat il duce capul, asta este perspectiva pe care o prezinta el la Dinamo....

1. Vali Lazar e doar imprumutat, nu vandut. 2. Marin are 20 de ani, Lazar 28. 3. Marin e international, Lazar nu! 4. Esti cam tolomac!

1745flo
1745flo  •  19 Ianuarie 2017, 20:04
Postat de ang3ldev1l pe 19 Ianuarie 2017, 15:04

incepe o noua poveste in liga 1, capra rosie cu trei iezi, pe numele lor: Dinamo 1948, FC Dinamo Bucuresti si CS Dinamo sau Badea, Borcea si Negoita.

Nici o grija ca nu intrece nimeni clona fcsb, rusinea Europei!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează