FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Noi contre între Gigi Becali și Anamaria Prodan! Impresarul a reacționat după acuzele patronului FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 18:07

Sport Express, cel mai important cotidian de sport din Rusia, a anunțat că Alexandru Bourceanu se află pe lista FCSB-ului. Conform sursei citate, roș-albaștrii deja i-ar fi propus lui Bourceanu un contract pe doi ani.

Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, a lămurit situația. Jucătorul tocmai și-a prelungit contractul cu Arsenal Tula. Mai mult, Anamaria îi răspunde și lui Gigi Becali, care s-a arătat deranjat de apariția acestor informații: "Îmi cam dau seama cine bagă minciunile astea, să nu le ascultaţi", a spus Becali, la TVDigi Sport, făcând referire la soția fostului antrenor al FCSB-ului. 

CUM A RĂSPUNS ANAMARIA:

"Fiecare are dreptul să spună ce vrea, dar să comenteze la adresa mea atunci când are informații și nu confundă persoanele! Alex Bourceanu nu o să mai vină niciodată la Steaua pentru că în urmă cu două luni a semnat prelungirea contractului cu Arsenal Tula pe încă un an.

Sub nicio formă el nu o să vină la Steaua, nu a vorbit nimeni cu el să revină și nici nu s-a discutat o posibilă revenire în România. Cum să vină înapoi când el acum două luni a semnat o prelungire de contract? Cine face presupuneri și comentează doar ce aude mai bine ar suna și s-ar interesa despre o situație.

Cum putem discuta despre subiectul Bourceanu? Cine se gândește că el s-ar putea întoarce la Steaua? De ce s-ar întoarce? Uitați-vă pe cifrele lui pe Instat și o să vedeți că n-are niciun motiv să vina în Romania! Bourceanu este cel mai bun închizator care joacă în Rusia!", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.RO. 

În acest moment FCSB are 5 mijlocași centrali: Dragoș Nedelcu, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu și Vlad Achim. Bourceanu a mai îmbrăcat tricoul lui FCSB în două perioade diferite: 2011-2014 și 2015-2017.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  21 Noiembrie 2017, 22:52

Bourceanu este cel mai bun inchizator din Rusia, asa cum Reghecampf a fost “Dumnezeul fotbalului din Germania” !! Asta se poate intampla doar in mintea ravasita a lui Woody Woodpecker !!

id45
id45  •  21 Noiembrie 2017, 21:43

Cand ai bani nemunciti , esti penal ... dar bagi bani intr-o echipa ce era in cadere libera ... lumea iti cade la picioare ! Asa este in Romania , secolului XXI ... dupa cum traim si suntem platiti , as zice XVIII ! Bun ... nu poti avea mereu dreptate . Ceea ce ma irita la acest personaj , nu ma intereseaza originea ca TOTI sunt la fel si au demonstrat-o prin felul lor de a fi , de a juca ... mai pe romaneste ... la ciupeala ... vezi Hagi , Halep .Dar sa spui ca Steaua , NICIODATA , nu trebuie sa piarda cu Iasul ... mi se pare o jignire prea mare , pentru un oras ... CAPITALA A ROMANIEI !!! Vi se pare ... putin ... domnule , Becali ???

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  21 Noiembrie 2017, 20:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează