FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Noi probleme în Liga 1 » Pandurii a trimis adresă oficială către LPF

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 17:06

Liga 1 se reia în 8 zile cu meciul dintre ASA Tîrgu Mureș și Pandurii, însă formația gorjeană se arată nemulțumită de programarea din etapa a 24-a.

Președintele Pandurilor, Narcis Răducan, a declarat pentru GSP.ro că a trimis adrese la LPF și la deținătorul drepturilor de televizare. Oficialul gorjenilor invocă faptul că jucătorii Pandurilor care au fost la echipa națională n-au timp de odihnă pentru partida cu vicecampioana României.

"Nu vrem din situația de a ajuta echipa națională să ajungem să fim cea mai dezavantajată echipă din Liga 1. Cerem înțelegere pentru a reprograma meciul în limita posibilităților, mai tîrziu de vineri, pentru că ne vin foarte tîrziu jucătorii de la națională, iar vineri jucăm primul meci al etapei, deși adversarul nostru nu are nici un om la echipa națională. 

E vorba de 4 jucători dintre cei 11 titulari adică enorm în economia partidei", a declarat Narcis Răducan pentru GSP.ro.

Pandurii i-a dat echipei naționale pe Cristi Săpunaru, Mihai Răduț, Ioan Hora și Adrian Ropotan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
431516447010175
Nuta Radu  •  05 Februarie 2016, 07:13

Narciss si pui de general acum va plangeti ca ati fost la nationala cu 4 jucatori jenant dar atunci cand steaua sa vaitat ca antrenorul nationalei a convocat 6 jucatori toti titulari de ce jucati la 2 capete aceasta pozitie trebuia luata atunci cand steaua sa plans ca nu este in regula ,inca odata este jenant.va multumesc.

tazdevil
tazdevil  •  04 Februarie 2016, 18:14
Postat de tazdevil pe 04 Februarie 2016, 18:13

Oricum,eu imi dau seama ca sunt surmenati jucatorii,daca si astia din conducere nu mai stiu de capul lor........

Aha.....e clar unde era problema.......deh,se mai intampla,riscurile meseriei......

tazdevil
tazdevil  •  04 Februarie 2016, 18:13

Oricum,eu imi dau seama ca sunt surmenati jucatorii,daca si astia din conducere nu mai stiu de capul lor........

Vezi toate comentariile (12)
Comentează