FOTBAL  »  Superliga  »  JUDECATĂ

EXCLUSIV Noi probleme pentru Astra! Clubul a fost dat în judecată

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 12:55

Gazeta Sporturilor dezvăluie azi că Dinamo a fost dată în judecată da Primăria București din cauza datoriilor. Vezi detalii.

Pe lângă Dinamo, mai există un club care a jucat pe Arena Națională și a omis să achite facturile. E vorba despre campioana Astra, care a acumulat datorii de 288.636 de lei, din meciuri disputate pe Arena între septembrie-decembrie 2016.

Echipa din Giurgiu a fost dată în judecată: "ALPAB a emis o somație de plată către debitor, ulterior a formulat o acțiune în instanță în vederea recuperării debitului, fiind înregistrat dosar pe rolul Judecătoriei Sectorului 1", spus sursele GSP.

Astra a înregistrat datoria de 288.636 de lei din meciuri jucate în acest sezon din Europa League, o campanie în urma căreia clubul din Giurgiu va încasa, în total, mai mult de 4 milioane de euro! FCSB, care a jucat acasă doar pe Arena Națională de când Armata a dat-o afară din Ghencea, nu figurează cu datorii către Primărie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
bebe21
bebe21  •  31 Martie 2017, 01:09
Postat de balauru48 pe 30 Martie 2017, 16:03

fcsb fcsb fcsb fcsb fcsb. te dau in judecata daca mai folosesti numele "steaua"!

steaua steaua steaua..***...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  30 Martie 2017, 21:01

@balauru48, ce penibil esti ! Da-l in judecata pe EMINESCU, a scris o pezie cu STEAUA ...

zagna
zagna  •  30 Martie 2017, 20:58

Vai ce o sa se bucure ***, astra e pe primul loc, iar STEAUA nu e bagata in seama de creditori ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează