FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV » Noul jucător al lui Dinamo spune că farsa făcută rivalilor i-a impresionat chiar și pe fanaticii din țara sa: ”Coregrafia PCH a creat nebunie în Croația!”

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 00:00

Din cantonamentul lui Dinamo de la Limassol, noul jucător al "câinilor", Ivan Pesici, 25 de ani, a acceptat să-și facă autoportretul.

Este discret, zâmbitor, dar adoptă o atitudine mândră și fermă atunci când vorbește despre fosta sa echipă, Hajduk Split, care este și clubul de suflet, în academia căruia s-a format. Noul mijlocaș stânga dinamovist este nerăbdător să joace împotriva Stelei.

- Ivan, ce știai despre Dinamo până să semnezi cu "câinii"?
- Știam că este una dintre cele mai mari echipe ale României, că are 18 sau 19 campionate câștigate, stai, 18, sigur, da! Plus că am văzut coregrafia făcută de fani la meciul de Champions League dintre Steaua și Manchester City. Mi s-a părut incredibilă! În Croația a fost nebunie în toate ziarele, toate portalurile de sport. Nu știu dacă e cea mai mare farsă din istoria fotbalului, dar sigur este în top 3 all-time!

- Cum ai ajuns la Dinamo?
- Am fost sunat de cei de aici, mi-au spus că mă doresc și că vor să înceapă discuțiile cu Hajduk pentru mine. L-am sunat imediat pe prietenul meu Alioșa Vojnovici, care a fost căpitan aici. Voiam să văd exact despre ce este vorba.

- Și?
- Alioșa mi-a spus "Du-te imediat, nu sta pe gânduri!". A zis că trebuie neapărat să ajung la Dinamo dacă a apărut această șansă și că n-am să regret. Consideră că pot să stau aici un an sau doi, apoi să fac un pas mai sus. După aceea am pus în legătură clubul cu președintele lui Hajduk și asta a fost.

- Ai jucat, sezonul acesta, la Hajduk 12 meciuri în campionat. De ce să pleci?
- Pentru că eu joc aripă și s-a schimbat sistemul într-unul fără aripi ofensive, iar eu nu mă mai simțeam bine.

- Miriuță joacă 4-2-3-1.
- Da, e perfect pentru mine. Chiar m-am uitat pe internet la meciurile lui Dinamo ca să văd ce sistem joacă, modulul acesta e exact ce îmi trebuie!

Pesici a vorbit cu GSP și despre calitățile sale, despre accidentul de mașină suferit în 2013 și despre faptul că e un fotbalist-ultras. Interviul complet este în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Ianuarie 2018, 16:21
Postat de saviola2_8 pe 18 Ianuarie 2018, 10:45

a fost o farsa reusita, insa mai important decat orice farsa sau coregrafie, raman rezultatele, iar la capitolul asta dinamo e in `groapa` de circa 10 ani si nu da semne de revenire. Se mai alina si ei asa un 1% cu o coregrafie, cu o farsa etc Lucruri neimportante.

macar pe noi nu ne-au batut echipe de liga a 2-a elvetiana...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Ianuarie 2018, 16:19

hai sa va invat ceva: il cheama Pesic. fara"i" la final, la fel ca Palic, fara "i".

salatini
salatini  •  18 Ianuarie 2018, 14:38

Genial!.... Doar...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close