FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu doar Alibec și Budescu au probleme cu Dică » Un alt om de bază a fost scos din echipă fără explicație, deși își dăduse acordul că poate juca

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 11:30

Situația de la FCSB nu e deloc liniștită, chiar dacă echipa are două puncte peste CFR Cluj și șanse destul de mari pentru cucerirea unui nou titlu de campioană.

Una dintre schimbările produse de Nicolae Dică la meciul contra CFR-ului de pe Arena Națională, scor 1-1, a agitat puțin apele în vestiar.

Scos din echipă 

Titular în meciul de la Ovidiu cu Viitorul (2-2), Mihai Bălașa n-a prins nici lotul la partida de etapa trecută cu CFR, locul său fiind luat de Valerică Găman.

În remiza cu echipa lui Hagi, fundașul de 23 de ani a fost schimbat după 71 de minute cu Junior Morais.

A acuzat atunci probleme la umăr și a avut nevoie de un control mai amănunțit pentru a vedea dacă este o problemă mai gravă. Rezultatele au fost bune și în ultimele 3 zile înaintea jocului cu CFR fundașul s-a antrenat normal.

500.000 €a plătit FCSB celor de la AS Roma pentru a-l cumpăra pe Mihai Bălașa 

Și-a dat ok-ul, dar a ieșit din echipă

A fost întrebat de medicul echipei dacă poate juca și și-a dat acordul, însă Nicolae Dică a decis să-l scoată din echipă. Decizia nu i-a picat deloc bine fundașului cu 31 de meciuri în acest sezon la FCSB.

Înaintea meciului a apărut pe tunelul dinspre vestiare unde și-a încurajat colegii, iar la finalul partidei a plecat repede de la stadion. Hotărârea lui Nicolae Dică a surprins pe toată lumea, mai ales că la jocul cu CFR n-a avut pe bancă niciun fundaș central.


este nota primită de Bălașa la meciul cu Viitorul de la Ovidiu, fiind unul dintre cei mai slabi steliști. Acesta este motivul principal pentru care a fost lăsat în afara lotului 

1.500.000 €este cota lui Mihai Bălașa pe transfermarkt 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Mai 2018, 21:13

Adevarul este unul singur: la FCSB este anarhie!

nebraska
nebraska  •  03 Mai 2018, 16:39
Postat de sibelius pe 03 Mai 2018, 15:52

50 shades of Valea Rece strikes again.

Acolo ai deschis ochii prostalau!

sibelius
sibelius  •  03 Mai 2018, 15:52
Postat de nebraska pe 03 Mai 2018, 15:09

Bine scris! Atat merita clona asta de nimic, la cosul de gunoi al istoriei!

50 shades of Valea Rece strikes again.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează