FOTBAL  »  Superliga  »  MITING

EXCLUSIV Nu e glumă! 5 lucruri amuzante de la încercarea de miting a steliștilor » Motivul penibil pentru care organizatorul n-a fost în România

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 12:10

Suporterii Stelei anunțau un miting de proporții în țară pentru a susține actuala echipă a lui Gigi Becali. Chiar și patronul roș-albaștrilor a susținut manifestația și anunțase că vor ieși în stradă 500.000 de oameni.

Cătălin Biriș, organizatorul mitingului la nivel național, anunțase că vor fi manifestații în 34 de județe din toată țara. Până la urmă mitingul a avut loc în 26 de județe, reușind să strângă la nivel național maximum 200 de suporteri.

GSP.ro vă prezintă 5 lucruri neștiute și amuzante despre mitingul de sâmbătă:

1. "AM FOST 4-5.000 DE OAMENI, A FOST NEBUNIE"

Organizatorul mitingului de la Mureș ne-a transmis că în județul său nu se mai țin manifestații, însă oamenii de acolo vor merge la Alba Iulia: "Am fost 4-5.000 de oameni. A fost nebunie aici". Rugat să facă dovada faptului că sunt atât de multe persoane acolo, organizatorul ne-a dat asigurări că ne va trimite poze și filmulețe. Bineînțeles că acest lucru n-a mai avut loc. De fapt acolo au fost doar 7 persoane, care au stat câteva minute și au plecat acasă.

2. "Oamenii mi-au cerut bani, că așa le dădea PSD-ul"

În Botoșani lucrurile au stat cu totul altfel. Oamenii i-au cerut organizatorului local să le dea bani pentru a se prezenta la miting: "În Botoșani n-a ieșit nimeni. Ce-i drept nici nu sunt steliști mulți aici. Au fost oameni care mi-au cerut bani sau pachete de țigări pe motiv că și eu la rândul meu aș lua bani de la Becali. Alții mi-au spus să le plătesc ziua pentru că așa le dădea PSD-ul. Până la urmă eu și cu alți prieteni am fost la Suceava, unde ne-am strâns doar 13 inși".

3. "Toți s-au dus la meciul Forestei, unde au primit tricouri originale"

Motivul pentru care s-au strâns doar 13 suporteri la Suceava ar fi, conform organizatorului local, prezența numeroasă a oamenilor la meciul din liga secundă al echipei locale Foresta.

"Mitingul a început la ora 11:00. Ora nu a fost deloc bună pentru că tot atunci se juca și Foresta cu Timișoara. Toți oamenii s-au dus la meci. S-au dat foarte multe tricouri originale celor care au fost prezenți la meci tocmai pentru a nu veni la noi la miting", a declarat unul dintre organizatori.

4. "Vom face un nou miting"

Deși au fost doar 20-25 de persoane în Buzău, oamenii de acolo ne asigură că vor face un nou miting: "Vrem să facem iar miting peste două săptămâni".

5. Organizatorul național n-a fost prezent

Cătălin Biriș, cel care a organizat mitingul la nivel național, muncește ca șofer în Anglia, iar sâmbătă dimineață n-a fost prezent în România pentru a susține cauza pe care a promovat-o timp de câteva luni. Motivul absenței sale ar fi legat de o amendă de circulație primită cu câteva zile înainte de miting, iar sâmbătă trebuia să dea un examen pentru recuperarea punctelor pierdute.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
balauru48
balauru48  •  27 Februarie 2017, 20:02
Postat de superdorex pe 27 Februarie 2017, 17:30

La Focsani am fost in jur de 60 care au si semnat petitia...uitati poza aici https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1461945987150337&set=a.100514873293462.932.100000048493454&type=3&theater

Toata *** focsaniului nu e de 60 de indivizi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  27 Februarie 2017, 18:38

Ce va tot înjurați mai oameni buni?Gigi își vede de treaba a scos toți banii și tot trage de timp știind ca se apropie sfârșitul și voi încă sunteți naivi sa îl mai credeti.Steaua înseamnă CCA și o vom susține indiferent în ce liga o sa joace.Nu este o rușine sa susții o echipa de liga a 5 a.Rușine este ceea ce a mai rămas din actuala echipa și modul jalnic în care este condusa.

catalynn
catalynn  •  27 Februarie 2017, 17:57
Postat de iosif_vs pe 27 Februarie 2017, 17:06

Mirosi un pic a catalynn..

M-ai prins si acum, asta e un alt nick al meu :-)))) asa cum ti-am spus, singurul care inca imi mai da oarecari batai de cap, ungurul vesel :-)))) In rest TOATE, abolut TOATE nickurile care injura jjjjisti, sunt ale mele!!!! Io sunt singur, voi cu sutele de mii, si cu toate astea .... multi da' prosti! :-)))))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close